среда, 30. април 2014.

Super Soya Lecithin

Super Soya Lecithin - 250 gelkapsula (250 gelkapsula) Soja lecitin
Prirodni izvori lecitina su žumance, žitarice, mahunarke (posebno zrno soje). Lecitin je jako popularan u današnje vreme, mada, još uvek mali broj ljudi koristi prednosti upotrebe lecitina. Lecitin je prirodna supstanca, koja se uobičajeno nalazi u našem organizmu, ćelijskoj membrani, u sastavu je proteina odgovornih za prenos masti. Lecitin ima važnu ulogu u funkcionisanju nervnog sistema i pomaže u održavanju normalnog nivoa holesterola. Lecitin je prirodni izvor fosfatidil holina i fosfatidil inizitola, koji su zapravo fosfolipidi. Kome preporučujemo?
Holin ima važnu ulogu u strukturi ćelijske membrane. Često se vezuje za vitamine i održava holesterol tečnim, kako se ne bi nagomilavao u jetri i zidovima krvnih sudova. Takođe igra i važnu ulogu u održavanju pravilne cirkulacije krvi. Značajne količine inozitola se nalaze i u našem mozgu. Najvažnija uloga holina i inozitola je u prenosu nervnih impulsa, ali su ove supstance isto tako poznate i kao „sagorevači masti” ili „rasturači masti”. Ljudima koji se fizički iscrpljuju (kroz sport ili naporan fizički rad), preporučuje se redovno uzimanje ovog proizvoda, jer povrh svega, doprinosi boljoj cirkulaciji i pravilnom funkcionisanju zglobova. Proizvod pod nazivom Triple-Potency Lecitin sadrži koncentrovano sojino ulje, što znači da osoba koja je ranije uzimala 3 obroka (kapsule) lecitina u toku dana sada ostvaruje isti povoljan efekat sa samo jednim obrokom (kapsulom). Do sada nisu prijavljeni slučajevi predoziranja lecitinom.
Aktivni sastojci u obroku: Soja lecitin 1200 mg Upotreba: maksimalno 2 obroka (kapsule) u toku dana, za vreme ili nakon glavnih obroka. 
Direktan Link: http://calivita.rs


Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 

Telefon   061 622 75 97

Moj kodni broj:  3814322648

Нема коментара:

Постави коментар