недеља, 6. јул 2014.

Dijabetes - TIHI UBICA



Šećerna bolest ili dijabetes (lat: diabetes mellitus grčki: διαβήτης) je hronični, neizlečivi sistemski poremećaj metabolizma , koji se karakteriše hiperglikemijom, tj. trajno povišenim nivoom glukoze u krvi. Uglavnom je uslovljen naslednim faktorima, a nastaje zbog smanjene sekrecije ili smanjenog biološkog dejstva hormona insulina, odnosno u kombinaciji ova dva faktora. Taj nedostatak ometa razmenu ugljenih hidrata, masti i belančevina u organizmu (što se ispoljava tipičnim tegobama), a nakon dužeg vremena utiče i na strukturu i funkciju krvnih sudova, živaca i drugih vitalnih organa i organskih sistema.
Dijabetes se danas ubraja među najčešća endokrinološka oboljenja, sa prevalencom u stalnom porastu (naročito u razvijenim zemljama sveta). To je posledica modernog stila života i povećanja broja spoljašnjih etioloških činilaca, među kojima se posebno izdvaja gojaznost. Šećerna bolest se najčešće javlja u starijem životnom dobu kao posledica opštih degenerativnih i sklerotičnih promena u organizmu (koja zahvataju i pankreas), a kod mladih osoba može nastati usled genetskih poremećaja ili oštećenja pankreasa kod određenih zaraznih oboljenja.









ZBOG STRESNOG NAČINA ŽIVOTA, NEADEKVATNE ISHRANE PO KRVNOJ GRUPI, NE UPRAŽNJAVANJE FIZIČKE AKTIVNOSTI, PREDISPOZICIJE,  SVE JE VEĆI BROJ DIJABETIČARA I GRANICA SE POMERA PREMA MLAĐOJ POPULACIJI.














































PROIZVODI KOJE KOMPANIJA CALIVITA IMA NA RASPOLAGANJU ZA SUZBIJNAJE OVE SAVREMENE BOLESTI SU SLEDEĆI:  




Nopalin (200 tableta)
Tableta sa vlaknima i Nopal kaktusom

Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže detoksikaciju i ima blagotvoran efekat na funkcionisanje creva kao bogat izvor vlakana, minerala i vitamina (B1, B2, niacin). Plod kaktusa može da spreči apsorpciju masti, a takođe intenzivira i procese razlaganja i sekrecije. Njegovi diuretički efekti pomažu funkciju bešike i bubrega.

  • Osobama na dijeti za mršavljenje, zbog osećaja sitosti koji nastaje upotrebom ovih tableta
  • U cilju ublažavanja zatvora
  • U cilju redukcije nivoa holesterola i triglicerida
  • Osobama koje boluju od dijabetesa, u cilju povećanja unosa vlakana
  • Osobama koje pate od tegoba u vezi sa celulitom

Zašto CaliVita?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA sertifikat.


Da li ste znali da neuspeh dijeta za mršavljenje često nastaje usled psihičkog i fizičkog osećanja gladi? Vlakna iz ploda ovog kaktusa koja čine bazu nopalina nabubre tokom varenja i stvaraju osećaj sitosti.

CV0105

300
mg
Dehidratizovani nopal

Pažnja! Nopalin uvek uzimati sa puno tečnosti kako bi se olakšalo bubrenje sadržanih vlakana i nastanak osećaja sitosti!


Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


 



Chromium Max 500 (100 kapsula)
Kontrola apetita

Hrom je esencijalni mikroelement, što znači da naše telo ne može da ga proizvede samo već je neophodno da ga unosimo iz spoljnih izvora. On učestvuje u normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, proteina i masti, a doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Uzimajući u obzir poslednje, on može pomoći u suzbijanju osećaja za slatkim, do kojeg dolazi usled naglog pada nivoa šećera, pa samim tim poboljšava efikasnost redukcionih dijeta, u cilju mršavljenja. Ali ne apsorbuju se svi oblici hroma adekvatno. Apsorbcija i iskorišćenost njegovih organski povezanih jedinjenja, kao što je hrom pikolinat, je odlična.



  • Onima kojima stalni osećaj gladi, pogotovo za ugljenim hidratima, otežava dijete
  • Kao dodatak terapijama za postizanje optimalnog nivoa šećera u krvi


 Simptomi nedostatka: Simptomi nedostatka hroma uključuju : čest i neuništiv osećaj gladi , nizak nivo energije uprkos čestim obrocima.



Dodaci ishrani za regulaciju telesne težine



Pažnja! Ne preporučuje se uzimanje trudnicama i dojiljama! Ovaj proizvod ne predstavlja zamenu za uravnotežene obroke, fizičku aktivnost i ostale neophodne promene u životnom stilu, radi postizanja boljeg zdravlja.



Jedna tableta Chromium Max 500 obezbeđuje toliko hroma kao 5 porcija (420gr) brokolija!

Da li ste znali da kortikosteroidi, koji se primenjuju kao anti-upalna sredstva, značajno povećavaju potrošnju hroma? Ukoliko dodatno uzimate hrom, možete i da sprečite njegov nedostatak u organizmu, kao i da ga koristite kao pomoć u borbi protiv dijabetesa.*

FL0109

500
mcg
Hrom-pikolinat

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

 



Mega qProtect (90 tableta)
Antioksidant u mega dozi




U poodmaklim godinama ili u periodima velikog napora često doživljavamo slabljenje koncentracije, zamućen vid ili promene u cirkulaciji. Mega qProtect je antioksidantni preparat u mega dozi, koji sadrži vitamine, elemente u tragovima, aminokiseline i biljne ekstrakte, koji obezbeđuju efikasniju i precizniju zaštitu naših ćelija.
Ginkgo, zeleni čaj i koenzim Q10 energizuju i stimulišu normalne funkcije mozga i srca. Pored ostalih sastojaka, borovnica i beta-karotin štite zdravlje očiju, dok aminokiseline značajno usporavaju proces starenja ćelija.

  • U slučaju intenzivnijeg mentalnog napora, tokom ispitnih rokova ili za osobe koje su na radnom mestu izložene stresu, u cilju poboljšanja koncentracije
  • Starijim osobama u cilju održavanja normalne funkcije mozga i pamćenja
  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama
  • Osobama čije su oči izložene većem naporu
  • Osobama koje često imaju hladne udove
  • Osobama koje pate od tinitusa
  • Aktivnim i pasivnim pušačima
  • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol
  • Osobama koje žele efikasniju antioksidantnu zaštitu i jačanje imunog sistema
Da li ste znali da neke od okolnosti koje se danas smatraju normalnim, kao što su stres ili neadekvatna ishrana, hronične bolesti i uzimanje nekih lekova povećavaju potrebu tela za antioksidantima?


FL0091
5
mg
Beta-karoten
750
mcg
Retinol
2.5
mg
Likopin kompleks
50
mg
Vitamin C
50
mg
Askorbil palmitat
50
I.J.
Tokoferol kompleks
25
mcg
Selen
4
mg
Cink
1
mg
Mangan
5
mg
Ubikinon (CoQ10)
50
mg
L-cistein
5
mg
L-glutation
50
mcg
Alfa-liponska kiselina
10
mg
Ekstrakt Ginkgo bilobe
7.5
mg
Ekstrakt zelenog čaja
2.5
mg
Ekstrakt borovnice
 Pažnja!
Uslučajevima kada se proizvod uzima tokom dužeg vremenskog perioda i u velikim dozama, mogući sporedni efekti uključuju osip, nemir, nesanicu, dijareju ili povraćanje. Ginkgo biloba nije preporučljiv tokom trudnoće, dojenja ili uzimanja lekova protiv koagulacije, kao ni pre operacije, imajući u vidu da se time može produžiti vreme koagulacije. Osobama obolelim od dijabetesa  preporučuje se da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648





Ocean 21 (946 ml)
Alkalizirajuća alga i Aloe vera


Ocean 21 je kompleks algi sa Aloe vera bazom koji sadrži više od 200 dragocenih aktivnih sastojaka kao što su tahebo (Pau D’Arco), brusnica, cvekla i ekstrakt šargarepe; preparat potpomaže detoksikaciju i regeneraciju tela i istovremeno povećava otpornost. Štaviše, nudimo ga u ukusnom tečnom obliku.

  • Osobama na kuri detoksikacije koji žele da potpomognu alkalizaciju, kao suplementacija tretmana
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama, u cilju podrške normalnoj funkciji creva
  • Osobama na dijeti za mršavljenje, u cilju potpomaganja normalnih metaboličkih procesa
  • Osobama koje pate od tegoba u vezi sa štitnom žlezdom, u cilju normalizacije funkcionisanja ove žlezde
  • Osobama koje imaju neugledne, izlomljene nokte i kosu, kao i onima čija je koža izgubila elastičnost
  • Osobama koje pate od nedostatka vitamina i minerala, kao i onima koji žele što pre da obnove i očuvaju vitalnost
  • Svima u cilju podrške imunom sistemu i regeneraciji
  • Osobama koje su na anti-Candida dijeti, kao podrška tretmanu

Da li ste znali da antrahinoni iz biljke noni koji su glavni pomagači u procesu detoksikacije, takođe mogu da se nađu i u biljci Aloe vera?
CV0126
7500
mg
Zaštićena mešavina
2000
mg
Prirodni sok Aloe Vere
3100
mg
Ekstrakt morskih trava
1100
mg
Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Chondrus crispus, Focus vesiculosus, Laminaria digitata, Porp
600
mg
Ekstrakt brusnice
350
mg
Ekstrakt cvekle
350
mg
Ekstrakt šargarepe
330
mg
Kompleks mineralnih materija

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648




   
 

Mega Zinc (100 tableta)
Organski cink

Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina.
  • Osobama koje žive u naseljima u kojima je vazduh zagađeniji, zbog antioksidantnih efekata
  • Osobama koje ne konzumiraju, u dovoljnoj količini i dovoljno često, prehrambene proizvode sa visokim sadržajem cinka, kao što je meso ili integralne žitarice
  • Sportistima i onima koji se bave teškim fizičkim radom
  • Svima tokom stresnih životnih situacija

Simptomi nedostatka cinka uključuju: probleme sa kožom, noktima i vidom, sporije zaceljivanje rana u blažim slučajevima. Ukoliko se radi o ozbiljnijoj deficijenciji, može da dođe do patuljastog rasta i atrofije testisa**


Jedna tableta Mega Zinc obezbeđuje toliko cinka kao 94 jaja!

Da li ste znali da je nekoliko studija pokazalo blagotvorne efekte suplementacije cinka u slučaju dijabetesa? Pored mnogih drugih korisnih efekata, cink igra određenu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata. Može da bude od pomoći u redukciji šećera u krvi pre i nakon obroka, kao i u redukciji ukupnog nivoa holesterola i triglicerida*


FL0099


50
mg
Cink

Pažnja! U slučaju tegoba sa bubrezima, posavetujte se sa svojim lekarom imajući u vidu da se cink putem urina izbacuje iz organizma. Konzumiranje MegaZinc preparata se preporučuje samo u obliku privremenog tretmana!





Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

  
 

Chelated Zinc (100 tableta)
Organski cink

Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina.


  • Osobama koje žive u naseljima u kojima je vazduh zagađeniji, zbog antioksidantnih efekata
  • Osobama koje ne konzumiraju, u dovoljnoj količini i dovoljno često, prehrambene proizvode sa visokim sadržajem cinka, kao što je meso ili integralne žitarice
  • Sportistima i onima koji se bave teškim fizičkim radom
  • Svima tokom stresnih životnih situacija


Simptomi nedostatka cinka uključuju: probleme sa kožom, noktima i vidom, sporije zaceljivanje rana u blažim slučajevima. Ukoliko se radi o ozbiljnijoj deficijenciji, može da dođe do patuljastog rasta i atrofije testisa**


Da li ste znali da je nekoliko studija pokazalo blagotvorne efekte suplementacije cinka u slučaju dijabetesa? Pored mnogih drugih korisnih efekata, cink igra određenu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata. Može da bude od pomoći u redukciji šećera u krvi pre i nakon obroka, kao i u redukciji ukupnog nivoa holesterola i triglicerida*


FL0061



15
mg
Cink


Pažnja! U slučaju tegoba sa bubrezima, posavetujte se sa svojim lekarom imajući u vidu da se cink putem urina izbacuje iz organizma. Konzumiranje MegaZinc preparata se preporučuje samo u obliku privremenog tretmana!


 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


     



Omega 3 Concentrate (100 tableta)
Omega-3 concentrates

CaliVitin Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije.

  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama i problemima sa krvnim pritiskom, kao i onima koji cene održavanje zdravog i normalnog funkcionisanja ovih organa
  • Trudnicama i deci mlađeg uzrasta, u cilju pospešivanja normalnog razvoja
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv zapaljenskih bolesti (npr. upale zglobova)
  • Osobama koje su na dijeti sa niskim sadržajem masti i dijeti za mršavljenje
  • Svima koji žele da očuvaju zdravlje svojih očiju i svog nervnog sistema

Da li ste znali da su kardiovaskularne bolesti najčešći uzrok smrti u svetu, što znači da ubijaju mnogo više ljudi od bilo koje druge bolesti? To se ne odnosi na stanovnike Grenlanda i Eskime, čiji način ishrane podrazumeva morsku hranu koja je bogata omega-3 masnim kiselinama. U njihovoj populaciji, pojava ovakvih bolesti je ređa.*




CV0173

600
mg
Koncentrovano riblje ulje
180
mg
EPA (eikozapentainoična kiselina)
120
mg
DHA (dokozaheksanoična kiselina)



Pažnja! Nezasićene masne kiseline su veoma osetljive na štetne efekte slobodnih radikala, tako da se u slučaju konzumacije većih količina omega-3 masnih kiselina preporučuje i uzimanje antioksidanata.

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648







Shark Aid (90 tableta)
Ajkulina hrskavica

Shark Aid je dijetetski suplement koji sadrži hrskavicu ajkule, koja efikasno potpomaže zdravo funkcionisanje zglobova. Ajkulina hrskavica je bogata supstancama koje imaju te osobine i koje se takođe nalaze među komponentama ljudske hrskavice, kao što su hondroitin sulfat, poznat između ostalog i po svom antiinflamatornom efektu.

  • Sportistima i onima koji se bave napornim fizičkim radom, u cilju otklanjanja štetnih efekata ekstremnog napora na njihovu hrskavicu
  • Starijim ljudima u cilju potpomaganja zdravog funkcionisanja hrskavice i odgovarajuće hondrifikacije
  • U svrhu suplementacije tretmana reumatoidnog artritisa
Da li ste znali da ajkule u svom telu nemaju kosti, već samo hrskavicu?

FL0017




750
mg
Samlevena sušena ajkulina hrskavica


Pažnja! Usled inhibitivnog dejstva na stvaranje novih krvnih sudova, ajkulina hrskavica ne sme da se koristi tokom trudnoće, pre i posle operacije i hirurških intervencija. U slučaju alergije na ribu i školjke, ne konzumirati ovaj proizvod! U slučaju kardiovaskularnih oboljenja, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.




Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

 



Liquid Chlorophyll (473ml)
Tečna formula za alkalizaciju

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.

  • U cilju obnove pH ravnoteže u zakiseljenom organizmu
  • Za tretmane detoksikacije
  • U cilju podrške varenju
  • Kao unutrašnji dezodorans u slučaju neprijatnog zadaha iz usta
  • U svrhu boljeg zarastanja rana
  • U svrhu redukcije nepoželjnih sporednih efekata terapije zračenjem i citostaticima
Da li ste znali da postoje teorije da se celulit sastoji od toksičnih supstanci koje se akumuliraju između masnog tkiva i koje zadržavaju vodu? Prema tome, prvi i najvažniji korak u borbi protiv celulita je detoksikacija!*




CV0133






15

mg

Hlorofil (hlorofilin dobijen iz lucerke, u obliku natrijum-bakarne soli)



Pažnja! Upotreba hlorofila nije ispitana sa trudnicama i dojiljama i prema tome može da se primenjuje u tom periodu samo pod lekarskim nadzorom. Ukoliko se upotrebljava oralnim putem, hlorofil može da dovede do pojave zelene mokraće i stolice, a može da  utiče i na promenu boje jezika.






Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


      



C 1000 Plus (100 tableta)

C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.
Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.

  • Osobama koje su podložnije zarazama.
  • Za svakoga tokom zimskog perioda, za jačanje imunog sistema.
  • Osobama koje se bave sportom ili obavljaju teške fizičke poslove, za veću izdržljivost.
  • Osobama koje su pod intenzivnim mentalnim stresom, za normalno funkcionisanje nervnog sistema.
  • Starijim osobama i onima koji se oporavljaju od bolesti.
  • Za poboljšanje apsorpcije  gvožđa (posebno za žene tokom plodnih godina, kao i za osobe koje pate od anemije, nastale usled nedostatka gvožđa).
  • Da li ste znali?

Da li ste znali, da je za izolaciju i otkrivanje uloge i dejstva vitamina C, Albert Sent-Đerđi (Szent-Györgyi Albert) koji je za to i nagrađen Nobelovom nagradom, sve do kraja svog života, do svoje 93 godine svakodnevno uzimao barem 1000 mg vitamina C, a kada bi se slučajno razboleo, dnevni unos je povećao na 8000 mg-ma?

Kome preporučujemo?

Kod oslabljenje imunog sistema, prijemčivost na razne zarazne bolesti, sporiji oporavak nakon bolesti, produženo zarastanje rana, krvarenje desni, gingivitis, bolovi u mišićima.


CV0177



1000
mg
Vitamin C
125
mg
Organski šipurak u prahu



Pažnja!
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda. Osobe sa postojanjem bubrežnih kamenaca treba da potraže lekarski savet pre uzimanja ovog preparata!





Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


 



Vital 0 (90 tableta)
Multivitamin prema krvnim grupama (0)

Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.



Sadrže i brojne, u prirodi retke lekovite biljke koje pomažu očuvanju zdravlja osoba koje pripadaju određenoj krvnoj grupi, jačajući tako efikasnost proizvoda. Sastojci deluju na jačanje imunog sistema i poboljšanje opšteg stanja i deluju roborativno, pa tako doprinose očuvanju našeg zdravlja.






CV0109


:

1.2
mg
Beta-karoten
60
mg
Vitamin C
1.4
mg
Vitamin B1
1.6
mg
Vitamin B2
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1
mcg
Vitamin B12
18
mg
Niacinamid
20
mg
Holin-bitartarat
20
mg
Inozitol
5
mg
PABA
40
mcg
Biotin
5
mg
Pantotenska kiselina
50
mcg
Folna kiselina
4
mg
Rutin
4
mg
Bioflavonoidi citrusnog porekla
5
mg
Hesperidin kompleks
10
mg
Betain HCl
80
mcg
Jod
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
3
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
5
mg
Cink
20
mcg
Hrom
15
mcg
Selen
2
mg
Mangan
20
mg
Kalijum
80
mcg
Molibden
50
mcg
Bor
10
mcg
Vanadijum
30
mcg
Nikal
1
mg
Silicijum
5
mg
L-glutation
20
mg
L-cistein
30
mg
Juka
5
mg
Ekstrakt kurkume
10
mg
Ekstrakt slatkog korena
50
mg
Peršun
20
mg
Šljiva
20
mg
Crna ribizla
15
mg
Ren




 

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


 


Vital A ( 90 tableta)
Multivitamin prema krvnim grupama (A)

Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom A.

Među kompleksnim dodacima ishrani posebnu grupu čine preparati čiji je sastav usklađen sa specifičnostima pripadnika pojedinih krvnih grupa, kao i sa njihovim potrebama za vitaminima i mineralnim materijama. Ovi proizvodi su efikasni multivitamini, određeni prema specifičnostima organizma, zasnovani na rezultatima najnovijih istraživanja.
CV0106



1.2
mg
Beta-karoten
10
mg
Vitamin E
60
mg
Vitamin C
1.4
mg
Vitamin B1
1.6
mg
Vitamin B2
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1
mg
Vitamin B12
18
mg
Niacinamid
20
mg
Holin-bitartarat
20
mg
Inozitol
5
mg
PABA
40
mcg
Biotin
5
mg
Pantotenska kiselina
150
mcg
Folna kiselina
4
mg
Rutin
4
mg
Bioflavonoidi citrusnog porekla
5
mg
Hesperidin kompleks
5
mg
Kvercetin
10
mg
Betain HCl
50
mcg
Jod
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
8
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
8
mg
Cink
50
mcg
Hrom
40
mcg
Selen
1
mg
Mangan
20
mg
Kalijum
80
mcg
Molibden
50
mcg
Bor
10
mcg
Vanadijum
30
mcg
Nikal
1
mg
Silicijum
5
mg
L-glutation
20
mg
L-cistein
25
mg
Bromelain
10
mg
Lišće gloga
10
mg
Ekstrakt lišća zelenog čaja
50
mg
Ekstrakt slatkog korena
50
mg
Peršun
20
mg
Crna ribizla
20
mg
Šljiva
50
mg
Origano







Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

 
 
      

Vital B (90 tableta)
Multivitamin prema krvnim grupama (B)

Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.



Među kompleksnim dodacima ishrani posebnu grupu čine preparati čiji je sastav usklađen sa specifičnostima pripadnika pojedinih krvnih grupa, kao i sa njihovim potrebama za vitaminima i mineralnim materijama. Ovi proizvodi su efikasni multivitamini, određeni prema specifičnostima organizma, zasnovani na rezultatima najnovijih istraživanja.





CV0108



1.2
mg
Beta-karoten
10
mg
Vitamin E
60
mg
Vitamin C
1.4
mg
Vitamin B1
1.6
mg
Vitamin B2
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1
mcg
Vitamin B12
18
mg
Niacinamid
20
mg
Holin-bitartarat
20
mg
Inozitol
5
mg
PABA
40
mcg
Biotin
5
mg
Pantotenska kiselina
100
mcg
Folna kiselina
4
mg
Rutin
4
mg
Bioflavonoidi citrusnog porekla
5
mg
Hesperidin kompleks
5
mg
Kvercetin
10
mg
Betain HCl
50
mcg
Jod
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
5
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
8
mg
Cink
30
mcg
Hrom
40
mcg
Selen
1
mg
Mangan
20
mg
Kalijum
80
mcg
Molibden
50
mcg
Bor
10
mcg
Vanadijum
30
mcg
Nikal
1
mg
Silicijum
5
mg
L-glutation
10
mg
L-cistein
100
mg
Lecitin
25
mg
Bromelain
10

mg

Ekstrakt slatkog korena
10
mg
Ekstrakt lišća zelenog čaja
50
mg
Peršun
50
mg
Brokola
50
mg
Ekstrakt zove
10
mg
Gljiva Reiši
10
mg
Gljiva Šitake





Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


    


Vital AB (90 tableta)
Multivitamin prema krvnim grupama (AB)

Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.


Sadrže i brojne, u prirodi retke lekovite biljke koje pomažu očuvanju zdravlja osoba koje pripadaju određenoj krvnoj grupi, jačajući tako efikasnost proizvoda. Sastojci deluju na jačanje imunog sistema i poboljšanje opšteg stanja i deluju roborativno, pa tako doprinose očuvanju našeg zdravlja.
CV0107



1.2
mg
Beta-karoten
10
mg
Vitamin E
60
mg
Vitamin C
1.4
mg
Vitamin B1
1.6
mg
Vitamin B2
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1
mcg
Vitamin B12
18
mg
Niacinamid
20
mg
Holin-bitartarat
20
mg
Inozitol
5
mg
PABA
40
mcg
Biotin
5
mg
Pantotenska kiselina
100
mcg
Folna kiselina
4
mg
Rutin
4
mg
Bioflavonoidi citrusnog porekla
5
mg
Hesperidin kompleks
5
mg
Kvercetin
10
mg
Betain HCl
50
mcg
Jod
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
5
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
8
mg
Cink
30
mcg
Hrom
40
mcg
Selen
1
mg
Mangan
20
mg
Kalijum
80
mcg
Molibden
50
mcg
Bor
10
mcg
Vanadijum
30
mcg
Nikal
1
mg
Silicijum
5
mg
L-glutation
10
mg
L-cistein
25
mg
Bromelain
10
mg
Ekstrakt crvenog grožđa
5
mg
Ekstrakt slatkog korena
50
mg
Lišće celera
20
mg
Brokola
50
mg
Beli luk
20
mg
Ekstrakt borovnice








Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

  

Veliki pozdrav do sledećeg bloga 

 





Нема коментара:

Постави коментар