петак, 4. септембар 2015.

Info veće CaliVite int 29.08.2015


 Subota..Toplo letnje veče. Vikend u toku. Kako ste proveli ovaj vikend? Radno, odmarali, sređivali utiske leta, svog života, možda ste se pripremali za početak školske godine  ili već krenuli sa zimnicom i  ne želite da priznate da ste  pomalo haotični jer postajete svesni da će uskoro još jedna godina doživeti oproštaj i da vreme neumitno leti. Možda ste vikend i isplanirali da se opustite, zabavite i da doživite nešto novo, drugačije. Kako god da ste  napravili izbor, to je  vaš izbor i nadam se da će Vama doneti neke promene  zbog kojih će te biti zadovoljni, srećni, ispunjeni  i da ćete kroz život koračati lakše i lagodnije. Zato i želim da Vam pričam o svom izboru, da podelim sa Vama moj  doživljaj subotnje večeri kad sam poželela da  sve sobraćajnice budu zatvorene  i preusmerene samo u jednom pravcu  ... bulevar. Zašto je to tako, pitaćete se  obično, toplo letnje veče i... zašto baš tamo? I iz svake pore čuje se  CaliVita - kvalitetan način života. Šta je za Vas kvalitetan način življenja? Da li vam je to pitanje često dolazilo u mislima? Imate li odgovor  i iz cuga već nabrajate ili ipak želite da razmislite.

Dr. Stepić nas je sve  opet podstakao da razmislimo  šta je to želimo, šta nam je potrebno, koliko smo spremni da se izborimo za svoje ciljeve, za svoje  snove? Zdravlje, novac, vreme,  tri  su stavke koje nam se uvek prepliću kroz život i obeležavaju upravo kvalitet našeg života. Koliko smo svesni trenutka u kome živimo? Koliko smo otvoreni da pratimo trenutne trendove i da dobijemo maximum iz saznanja  da  možemo da učestvujemo u njima? Kako od obilja ponuda da za sebe uzmemo ono najbolje što nama najviše ogovara, što nama pruža zadovoljstvo? Obično se dešava da ako imamo  dovoljo novca fali nam vreme, ako  imamo vreme onda nam fali novac i tako u nedogled. Dr Stepić je doneo  davno odluku da svoj život posveti suplementaciji jer zbog pesticida koji se koriste naš organizam vapi za zdravom, pravom hranom, da da svoj doprinos u očuvanju životne sredine i da  na taj način  poboljša kvalitet života i voljan je da nam prenese svoja iskustva. Svoju profesionalnu karijeru je završio i otišao u penziju ali je želja da se bude od koristi, humanost  na prvom mestu i kvalitetan, zdrav način života, koji vodi i koji se na njemu i vidi svojom predivnom pozitivnom energijom on  prenosi svima koji žele da čuju.                                                                                                                                                           




























Sala za sastanke je  bila  popunjena, gostima koji su došli prvi put i nama koji znamo zašto smo tamo. Dr.Svetlana Živić nam je predstavila  novu kolekciju i saznali  mnoge činjenice koje iz svog iskustva sa proizvodima i pacijentima ima.








 
 


Nakon upoznavanja sa novostima  došao je na red i  deo kad se odaje priznanje za postignute rezultate. Da li se tako dešava i u vašoj  firmi pa da se svi raduju zbog  uspeha ? U CaliViti se dešava stalno, svakog meseca javno, na seminarima.  I kad smo već kod seminara  najavljen je novi koji  će se desiti u oktobru tj. 31.oktobra, gde ćemo se družiti, slaviti, radovati i praviti planove, donositi odluke, postavljati ciljeve za nove i veće rezultate. Stalni rast  jer sa CaliVitom se to može.  Zato Vam želim dobrodošlicu,  naručite karte za seminar i još nešto imate dovoljno  vremena  da obavestite i povedete  prijatelje, ceo komšiluk, familiju ...  Dobrodošli!!!






























Do slećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97        i        062 177 18 59
Moj kodni broj:  3814322648 

Нема коментара:

Постави коментар