среда, 30. јул 2014.

OxyMax

OxyMax (60 ml) Kiseonik u kapima.
Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada, OxyMax® može da bude od pomoći! Kome preporučujemo?
Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima U cilju podsticanja i povećanja snabdevanja tela kiseonikom U cilju poboljšanja metabolizma U cilju poboljšanja performansi u sportu U cilju povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa U cilju poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka
OxyMax® aktivni sastojci:
Stabilizovani molekuli kiseonika u jedinjenju natrijum hlorida koji se sastoji od oksida hlora, natrijum karbonata i destilovane vode.
Da li ste znali da obično udišemo 5 do 8 litara vazduha u minuti, što može da se poveća i do 50 – 60 litara tokom sportskih aktivnosti? WebShop 5 339 Din CV kod CV0124 Upotreba: KAO DIJETETSKI SUPLEMENT: u 2 dcl tečnosti ukapljati 20 kapi preparata OxyMax® , piti tri puta dnevno. Iznos dnevnog obroka: 178 Din Dnevnih obroka u pakovanju: 30 Sastav: 12 g Stabilizovani kiseonik (12000 PPM)
Pažnja!
Pažnja! Posebnu pažnju obratiti na to da proizvod ne dođe u dodir sa očima! Ne upotrebljavati ga u nerazblaženom obliku! Neophodno je precizno se pridržavati uputstva za primenu preparata!
Direktan Link: http://calivita.rs/products/FL0113

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

Нема коментара:

Постави коментар