уторак, 10. фебруар 2015.

MEGADOZA VITAMINA - DA VAM LAĐE NIKAD NE POTONU



Niste vi birali da se rodite,   samo ste tek jednog dana postali svesni da ste tu u vrtlogu života, možda nespremni pomalo, nisu vas pripremili. Čuvali su vas roditelji, mazili , pazili, onako kako su znali ali vi ste svoji specifični i nešto vam i baš nije jasno. Nije bilo ni meni i tragala sam za mudrostima. Pažljivo slušala još kao dete šta odrasli govore, čitala sve što dođe pod ruku u početku a onda birala jer u životu sve je izbor. Sami biramo koja ćemo znanja  usvojiti, kuda ćemo krenuti, kolike ćemo visine dostići i u koje dubine  duše svoje zaviriti.  Na tom putovanju knjige su mi bile najbolji prijatelji i mogla bih ja sad pisati o mnogim knjigama ali neću. Želim samo jednu da napomenem ovaj put jer ona je ono gde se shvati suština, ostalo je motivacija.  


Knjiga koja je meni otvorila oči. Knjiga koja me je naučila da voleti sebe, ugađati sebi  i sebe stavljati na prvo mesto nije  sebičnost. Ako su vam nekad kao detetu govorili kad poželite da uzmete neku igračku "Nemoj da si sebičan daj drugu hoćeš ti za sebe prvo da odabereš"-  niste bili sebični bili ste svoji i potpuno u pravu.To je jedan zdrav odnos prema sebi. Da je to tačno potvrdjuje se činjenicom da sam sada ovde sa vama. 
Svi mi imamo neke teške , mučne periode u životu kad nam je potrebno mnogo snage da prevazićemo to kad  pozivamo u pomoć i želimo da dobijemo još snage , da se izdignemo iz situacije i da sagledamo bolje, da vidimo rešenje problema. Ako imamo malo vere ako ne volimo sebe , ako mislimo da nas niko ne voli, da nikome ne trebamo,  da se sve okrenulo i zarotilo protiv nas, da ni Bog nije na našoj strani ako padnemo ostaćemo tu gde jesmo. Ako volimo sebe i znamo da je to samo period koji nam donosi mudrost i da ćemo iz te borbe izaći snažniji, bolji, jači i mudriji onda je drugačije, onda je akcenat na prolaznost i da smo i mi sami prolazni ali da za sobom na osnovu svih tih situacija kroz koje prolazimo ostavljamo trag. Eh, taj trag može da miriše na ljubav ili na mrzovolju, na lenjost, na malodušnost i gundjanje pa sad vi razmislite, odaberite. Ja sam odabrala ljubav. Ljubav u svim oblicima. Najpre prema Gospodu, on uvek daje čak i kad ne izgleda tako i najverniji je prijatelj i nikad me nije izdao, kad god sam bila u dilemi, rešavala neki problem , trudila se koliko sam mogla, znala a onda prepuštala njemu Gospodu dolazilo je rešenje jer znam da i on mene voli i da imam još mnogo zadataka koje trebam rešiti i da zato što sam vredna daje mi te zadatke. Znala sam često i reći u razgovoru sa prijateljima kad bi me pitali: "Čekaj, ali kako možeš da budeš uvek nasmejana? Zar tebe ništa ne muči? Nemaš probleme?" Naravno da imam  i uvek će ih biti, ali eto ja sebe doživljavam kao konja. Kako konja? - pitali bi. Lepog, rasnog konja, vrednog  koji stoji ispred kola i vuče . Shvatate on stoji napred, ne stoji pozadi da gura, on vuče a da bi vukao  taj konj on mora da je nahranjen, napojen, istimaren, zadovoljan, zadovoljen. I kad završi dati zadatak on je slobodan .
Uživa u ostvarenju u savlađivanju još jedne prepreke. Zamislite taj osećaj, koji vam mami osmeh na lice.



Suština - ako sebi dajemo ono što nam treba da budemo srećni moći ćemo i da se damo drugima porodici, prijateljima da budemo oslonac, da sa vedrinom koračamo da nas brige ne slome jer ljubav koju nosimo u sebi otvaraće nam vrata. Nije sebično voleti sebe. Ugađajte sebi, otvorite se za nova iskustva, saznanja informacije ovo je vek informacija, vek welnessa, vek zdravlja i saznanja, da postanete svesni sebe , svoje odgovornosti za svoje zdravlje, za svoje izbore. Šta je to što će vam još doneti samopouzdanje? Mogućnost koju možete prihvatiti da uvek imate rešenje  u kojem god periodu u životu da se nađete i koji god da vam treba oslonac. Mogućnost. Da li ćete prihvatiti? To zavisi od Vas?  Sa ovim do sada smo hranili dušu. Ali da bi duša naša  bila što duže u zdravom telu trebamo hraniti i telo. Svoje ćelije trebamo nahraniti da imaju dovoljno nutrijenata da mogu da obavljaju svoje funkcije kako treba da odišu jednim skladom i harmonijom. Kako da se to postigne u ovom veku  brzog življenja, stresnom kad se trošimo i previše, kad živimo u zagadjenim gradovima, kad vremenske prilike, ozonske rupe, globalno zagrevanje, hemijsko tretiranje  i efekat staklene bašte uništavaju one materije koje su preko potrebne našem organizmu. Jednostavno - suplementacijom. Sa suplementacijom organizma vi zaokružujete štit za svoje telo i u vaš život može da korača radost.  Budite kao dete, radujte se i raširite ruke zagrlite život.


Ako odaberete CaliVita kompaniju za svog saradnika prijatelja i oslonac imaćete sve. Zdravlje. prijatelje, oslonac, finansijsko zdravlje i vaš će osmeh blistati.





NISTE VI BIRALI DA SE RODITE ALI STE ODABRANI DA TRAG OSTAVITE . NEKA VAŠI TRAGOVI NA LJUBAV MIRIŠU. BUDITE JAKI, BUDITE SVOJI, SLOBODNI, RAZDRAGANI, DAJTE SEBI UVEK NAJBOLJE, NIJE TO SEBIČNOST,  PRIHVATITE MOGUĆNOSTI, PRAVITE NAJBOLJE IZBORE ZA SEBE I DOBRODOŠLI U DRUGAČIJI ŽIVOT SA CALIVITOM. A MENE OČEKUJE PROIZVOD SA KOJIM ĆU...  E PA ZAVIRITE MALO CALVITA IMA PREKO 100 PROIZVODA ...POGLEDAJTE ČEGA SVE OVDE IMA???    www.calivita.rs




 

Multivitamin prema krvnim grupama (B)



Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.


Među kompleksnim dodacima ishrani posebnu grupu čine preparati čiji je sastav usklađen sa specifičnostima pripadnika pojedinih krvnih grupa, kao i sa njihovim potrebama za vitaminima i mineralnim materijama. Ovi proizvodi su efikasni multivitamini, određeni prema specifičnostima organizma, zasnovani na rezultatima najnovijih istraživanja.


Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
C 1000, C 500, C300 Plus, C Plus, Liquid C vitamin, Vital ABO, Super Mega 50, Full Spectrum, Senior Formula, Menopausal Formula, New Life, Infant formula, Lion Kids C vitamin, Lion Kids D vitamin;


7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:

·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.

·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.

·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.

·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.

·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.

·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

2 399 Din
CV0108



1.2
mg
Beta-karoten
10
mg
Vitamin E
60
mg
Vitamin C
1.4
mg
Vitamin B1
1.6
mg
Vitamin B2
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1
mcg
Vitamin B12
18
mg
Niacinamid
20
mg
Holin-bitartarat
20
mg
Inozitol
5
mg
PABA
40
mcg
Biotin
5
mg
Pantotenska kiselina
100
mcg
Folna kiselina
4
mg
Rutin
4
mg
Bioflavonoidi citrusnog porekla
5
mg
Hesperidin kompleks
5
mg
Kvercetin
10
mg
Betain HCl
50
mcg
Jod
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
5
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
8
mg
Cink
30
mcg
Hrom
40
mcg
Selen
1
mg
Mangan
20
mg
Kalijum
80
mcg
Molibden
50
mcg
Bor
10
mcg
Vanadijum
30
mcg
Nikal
1
mg
Silicijum
5
mg
L-glutation
10
mg
L-cistein
100
mg
Lecitin
25
mg
Bromelain
10
mg
Ekstrakt slatkog korena
10
mg
Ekstrakt lišća zelenog čaja
50
mg
Peršun
50
mg
Brokola
50
mg
Ekstrakt zove
10
mg
Gljiva Reiši
10
mg
Gljiva Šitake



Menopausal Formula (135 kapsula)
Formula za menopauzu
Tokom i nakon menopauze, metabolizam kod žena se menja. Rizik od određenih bolesti, kao što su osteoporoza i kardiovaskularne bolesti (koje se mogu sprečiti) se povećava. Proizvodom "Menopausal Formula", nudimo vam mešavinu aktivnih sastojaka koji na prirodan način umanjuju neprijatne simptome menopauze (nervozu, promene raspoloženja, toplotne valunge, dobijanje na težini) i smanjuju rizike od daljih oboljenja koje ove promene nose sa sobom.



  • Ženama koje su ušle u određene godine, i kojima menopauza izaziva neprijatne simptome
  • Ženama koje žele da smanje rizik od pojave ozbiljnijih bolesti uzrokovanih menopauzom


Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Da li ste znali da hormonska suplementacija nije preporučljiva za sve, i da njihova primena zahteva redovan lekarski nadzor?

4 029 Din
FL0115



150
mcg
Vitamin A
4.5
mg
Beta-karoten
2
mcg
Vitamin D3
100
mg
Vitamin C
40
mg
Vitamin E
2.5
mg
Vitamin B1
2.5
mg
Vitamin B2
7.5
mg
Vitamin B3
40
mcg
Vitamin B4
5
mg
Vitamin B5
2.5
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
5
mcg
Vitamin B12
30
mcg
Biotin
2.5
mg
PABA
2.5
mg
Holin
2.5
mg
Inozitol
100
mg
Kalcijum
50
mg
Magnezijum
10
mg
Kalijum
3
mg
Cink
200
mcg
Bakar
1
mg
Gvožđe
500
mcg
Mangan
15
mcg
Jod
10
mcg
Selen
20
mcg
Hrom
15
mcg
Molibden
300
mcg
Bor
650
mcg
Rastavić
7.5
mg
Anđelika
10
mg
Sibirski ženšen
10
mg
Ekstrakt slatkog korena
10
mg
Koren crnog kohoča
10
mg
Blaženi čkalj
10
mg
Kostrika
1
mg
Kompleks bioflavonoida


VitalMan (60 tableta)
Povećanje performansi za muškarce



Kompleksni preparat za muškarce. Njegovi sastavni elementi utiču na poboljšanje opšteg raspoloženja i psihofizičkog stanja. Jačaju fizičku sposobnost, adaptogenu i antistresnu moć muškaraca.



Preopterećen život pun stresnih situacija, čoveku današnjice često prouzrokuje napetost, loše raspoloženje i seksualne probleme. Ti problemi se mogu rešiti i upotrebom lekovitih biljaka, koje na mpomažu da odgovorimo zahtevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da pored toga još budemo u stanju i da uživamo u životu. Sibirski ženšen na primer, povećava sposobnost organizma za prilagođavanje (adaptogenost) i podnošenje stresa, izgrađuje ćelije i utiče na poboljšanje raspoloženja i opšteg stanja. Katuaba stimuliše centralni nervni sistem. Damiana je afrodizijak i osim što deluje na poboljšanje raspoloženja, poznata je i kao antidepresiv, diureti i dodatak koji efikasno smanjuje hronični zamor kod oba pola. Sarsaparila je korisna zbog svog antibiotičkog, dezinfekcionog i antipiretičkog dejstva.



Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

1 679 Din
CV0110



100
mg
Sibirski ženšen
100
mg
Muira puama
25
mg
Katuaba
50
mg
Damiana
50
mg
Sarsaparila
50
mg
Johimba
50
mg
Kopriva
100
mg
Ekstrakt gvarane (st. 22% kofeina)




Super Mega 50 (90 tableta)
Megadoza multivitamina
Super Mega 50 je multivitaminska formula namenja odraslima i sportistima. Sadrži idealnu kombinaciju vitamina i minerala u potrebnim dnevnim količinama. Ovaj proizvod je formulisan tako, da obezbedi produženo upijanje sastojaka (odloženo dejstvo).



Jedan od osnovnih uslova za pravilno funkcionisanje našeg imunog sistema je unos odgovarajuće količine vitamina i minerala. U nekim situacijama, dešava se da ne možemo da pratimo naš uobičajeni, izbalansirani način života. Ovaj multivitaminsko – multimineralni proizvod, koji je napravljen tako da pomogne osobama koje živo brzo i stresno, pruža podsticaj našem organizmu da se izbori sa problemima takvog načina života. Vitamini su organska jedinjenja nezamenljiva za normalno funkcionisanje naših organa, ali naš organizam ili ne može da ih sintetiše, ili pak to čini u nedovoljnim količinama. Isto tako, potrebe za količinom vitamina u našem organizmu se menjaju u zavisnosti od stanja organizma, pri čemu mi nismo uvek u mogućnosti da taj manjak nadoknadimo ishranom. U tim slučajevima, najbolje je uzeti kvalitetni, pouzdani proizvod u vidu vitaminskomineralnog dodatka ishrani. Izlaganje štetnim agensima iz zagađene životne sredine, zahteva veći unos zaštitnih materija, povećava naše potrebe za vitaminima i mineralima i ta potreba je svakim danom sve veća. Stres kao posledica ubrzanog načina života, upotreba alkohola, cigareta, kofeina, raznih konzervanasa, i nekih lekova (na primer – oralnih kontraceptiva), takođe povećavaju potrebe organizma za zaštitnim materijama. Postoje i situacije u kojima se javlja i nedostatak vitamina, kao na primer prilikom bavljenja sportom, ili povećanim psihofizičkim naprezanjem. Može da se desi, da je upijanje vitamina i minerala zbog brojnih razloga poremećeno.

PAŽNJA!

  • Usled visoke koncentracije vitamina B u ovom preparatu, mokraća može poprimiti karakterističnu boju i miris.
  • Pošto je Super Mega 50 formula sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka, u slučaju preosetljivosti se ne preporučuje upotreba ovog preparata. U slučaju sumnje ili nekih nejasnoća, konsultujte se sa vašim lekarom!

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

4 249 Din
FL0077




7500
I.J.
Vitamin A
400
I.J.
Vitamin D
100
I.J.
Vitamin E
50
mg
Vitamin B1
50
mg
Vitamin B2
50
mg
Niacinamid
50
mg
Pantotenska kiselina
50
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
50
mcg
Biotin
200
mcg
Folna kiselina
50
mg
Holin
50
mg
Inozitol
50
mg
PABA
50
mcg
Vitamin B12
5
mg
Šipurak
250
mg
Vitamin C
25
mg
Magnezijum
150
mcg
Jod
25
mg
Rutin
1.5
mg
Vanadijum
25
g
Kompleks bioflavonoida
5
mg
Hesperidin kompleks
15
mg
Betain HCl
5
mg
L-glutation
25
mg
L-cistein
50
mg
Kalcijum
10
mg
Kalijum
15
mg
Cink
3
mg
Mangan
9
mg
Gvožđe
500
mcg
Bakar
25
mcg
Selen
100
mcg
Hrom
250

mcg

Molibden

Нема коментара:

Постави коментар