понедељак, 2. фебруар 2015.

ZAŠTITA OD ELEKTROSMOGA -COMMUNIGUARD



Da li imate glavobolje a da ne znate da im pronađete uzrok? Da li ste razmišljali o elektrosmogu? Možda je to  uzrok vaše glavobolje.








Savremeni život i mnogi uređaji oko nas su nam olakšali život  u mnogo čemu , imamo brži protok informacija energiju uz pomoć koje zagrevamo stanove, spremamo obroke, održavamo higijenu i komuniciramo ali ima naravno i svojih štetnih efekata , jer svaki od tih uređaja ima svoje električno polje koje utiče na naše ćelije i one reaguju na razne načine a jedan od njih su i glavobolje. Proverite mesto i gde spavate  i razmislite o teme da se zaštite uz pomoć uređaja  kompanije CaliVita


 




Communiguard (1 kom)
Zaštita od elektrosmoga



Svi električni uređaji su okruženi električnim ili magnetnim poljima. Ova polja, posebno u slučaju dugoročne izloženosti, takođe mogu da utiču na funkcionisanje našeg tela. Negativni uticaji te vrste se dovode u vezu sa poremećajima spavanja, glavoboljama, povišenom temperaturom ušiju i lica, opštom depresijom ili iscrpljenošću. COMMUNIGUARD je informatički tretirana folija koja harmonizuje štetna zračenja koja dospevaju u naše telo, čime nas štiti od štetnih efekata elektrosmoga.

  • U cilju zaštite od štetnih efekata elektrosmoga, primenjuje se na svaki uređaj. Na primer: mobilni telefon, računar, bežični telefon, bebi alarm, mikrotalasna pećnica, itd.

CaliVita Electronics
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Bioharmonex, Aquarion, Communiguard

Način upotrebe: pažljivo ukloniti zaštitnu foliju i zalepiti je na zadnju stranu telefona ili baterije. Ne seckati foliju! Ukoliko želite da ga stavite na mikrotalasnu pećnicu, uvek ga zalepite spolja, imajući u vidu da je folija napravljena od aluminijuma!
Da li ste znali da je COMMUNIGUARD dao odlične rezultate prilikom ispitivanja biorezonancom?

1 909 Din
CE0005




Pažnja! COMMUNIGUARD nije medicinski uređaj, ne služi kao zamena za posetu lekaru ili zamena za propisanu terapiju! Ukoliko patite od bilo kakvih simptoma, obratite se svom lekaru! Neupotrebljene folije čuvati van domašaja dece.





 Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
 Vaša Biljana


Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 Moj kodni broj:  3814322648 






Нема коментара:

Постави коментар