субота, 31. јануар 2015.

CaliVita International Aquarion - Info veče 31. 01. 2015.




 Toplo januarsko veče  kao da nije zima , prijatno ili je moj to subjektivni osećaj, jer ostavih  unuka sa društvom  i sa  ukućanima da proslave rođendan (10 rođendan)  a ja kratim put prema bulevaru. Veće će koristi biti od mene da se informišem  na izvoru znanja no da obuzdavam razigranu decu.  Info veče  kompanije CaliVite i informacije koje  me očekuju su nešto što ne želim propustiti. Drago mi je što ovakvih večeri ima u Nišu. Niš grad u kome dođoh sa mislima da mi je to samo jedno prolazno rešenje ali ostadoh. Niš grad  lepih uspomena koje pamtim,  koje sebično čuvam ali vrlo neobičan grad na jugu. Kontradiktoran , nekad veliki industrijski,  sada grad nezapošljenih, ali od skupih automobila ne možeš se kretati čak  ni po trotoaru , kafići , kafane rade, najskuplje destinacije za putovanja se najbrže prodaju a ipak najviše se kuka o besparici. Prirasle im nekako te navike  za srce da se žale i još nešto najbolji su u izmišljanju izgovora, za Ginisa, baš se uživeli u ulogu  paćenika a kad ponudiš posao. dobiješ odgovor  - Ne, ne,  ne mogu ja to i nemam vremena a dokoni, stalno se čuje"Pa eto, dosađujem se, nema se posla" Kakvi građani takva vlast ... ništa čudno  jer i oni potiču  iz naroda . Apeluje vlast na štednju a eto 31-vi  januar je,  prođoše  praznici ali na ulicama i dalje  trešte veštačke pahulje koje osvetljavaju ulice. Baš onako domaćnski, ima se - može se .    
























A na bulevaru dočeka me prepuna sala  i zapljusnu talas pozitivne energije.


































 "Vaš stav, a ne vaš talenat, odrediće koliko ćete daleko stići." rekao je Zig Ziglar i ta mi rečenica izroni iz sećanja  i zaista sa ovom divnom energijom može se i daleko i visoko. Dočeka nas menadžer kompanije  i domaćica večeri Olgica Đaković uspešna  mlada dama  sa divnim  pozdravom i uvodom koji te tera na razmišljanje . 



         
Da li bi ste hteli da pohađate akademju kvalitetnog života ? Šta je za vas kvalitetan život? Razmislite o tome.  Da li možete reći da imate dobar i siguran posao , dobrog šefa , da ste zadovoljni platom, da ona ima stalni rast, da imate dovoljno dug odmor da se odmorite i dovoljno para da  kvalitetno živite? 

Kompanija  Calivita radi po sher marketingu što znači deliti i ona nudi jednu divnu saradnju gde možete napredovati, biti zdravi i finansijski slobodni. A SHER MARKETING je proglašen za  biznis 21 veka. Budite svoji, radite za sebe  imate za saradnika kompaniju sa iskustvom od 24 godina, koja je legalna i u Srbiji  a posluje u preko 5o zemalja na 3 kontinenta a najavljeno je i otvaranje  Australijskog tržišta. Da bi kompanija beležila pozitivan rast smatra se svaka kompanija koja ima na godišnjem nivou  4% a CaliVita beleži rast u 2013  42% , u 2014 rast je 29% za Srbiju i to je podatak koji jasno definiše potrebu stanovništva za suplementacijom  ali i za uspehom , za boljim životom. U svom programu ima preko 100 proizvoda tako da kroz temu na info večeri se mogu i dobiti dodatne ifomrmacije o proizvodima pa je tako bilo i ove večeri a  svoja iskustva su podelili sa svima nama i
Goran Cvetković  i prva iskustva ali koraci ka  uspehu  kao i 

Slavica Raduljević uspešna mlada penzionerka  ( ko bi rekao)  koja nam je poželela "da starimo kao crkva a ne kao cipela"  jer uz CaliVitu se to može.  

O AQVARIONU  i o tome zašto nam je potreban govorila je doktorka Svetlana Živić pedijatar
























Koliko je bitno da vodu sa česme pročistimo u aqvarionu  da bi smo sačuvali zdravlje jer dolazi nam kroz dotrajalalu vodovodnu mrežu kroz koju  dolaze i štetne čestice metala a toga toga nismo ni svesni sve dok se ne susretnemo sa određenim zdravstvenim problemom. - Za više informacija o ovom neophodnom proizvodu u svakom domaćinstvu   idite na video ispod.
 

          
                                                        




Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
 Vaša Biljana


Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 Moj kodni broj:  3814322648 





Нема коментара:

Постави коментар