недеља, 1. март 2015.

Info veče CaliVita int 28.o2. 2015. godine

           
 Nikad nisam ni sumnjala da će informacije dobijene na info večeri biti značajne  ali  info veče 28.o2. 2015 je nadmašilo sva moja očekivanja. Toliko sadržajno dosad čini mi se nije bilo. Obuhvaćene su sfere iz zdravstva  i situacije  sa kojima se susreće većina stanovništva ako ne lično, onda porodično ili iz kontakta sa prijateljima, sazna se za takve zdravstvene tegobe , ali znanje za postojanje takvih problema ne donosi samo po sebi rešenje već treba tragati i naći. Ovo veče je obilovalo informacijama kako rešiti takve probleme. Svi prisutni su imali prilike da čuju i  zapišu i da zbog potrebe svojih ukućana, rođaka i prijatelja budu od koristi. Prim.dr.Mirjana Babić Simić je bila  domaćin večeri a dr.Katarina Nikolić je govorila o zadatoj temi. Doktorka Mirjana nas je pozdravila i podsetila na reči sveštenika iz prošlog veka koji kaže da "Lična je odgovornost svakog pojedinca za sopstveno zdravlje." 

Koliko je nama ta rečenica doprla do svesti a i samo značenje je vrlo diskutabilno jer svi uvek kažu da je zdravlje ono što je najbitnije i da to uvek stavljaju na prvo mesto ali ako ih pitate koliko brinu o preventivi i šta su uradili da sačuvaju zdravlje naići ćete već na najrazličitije odgovore. tj izgovore za svoju neodgovornost poput " Nemam vremena," " Nemam para," "Jaoj nisam stigla ili stigo da dođem, imao - la sam goste" da se saslušaju bar informacije jer to ne košta zar ne ? Jako je bitno imati informacije   i dobiti savete za sebe jer svako je ponaosob biće  posebno, sa drugačijom strukturom , navikama i potrebama  a i krvnom grupom jer je važno  da se ishrana uskladi prema krvnoj grupi. O tome je više puta bilo reči. Doktorka Mirjana nas je nakon toga prepustila vrlo inspirativnom informisanju dr.Katarine Nikolić






































































Znači drage dame do 55 godine vi ste zbog hormona zaštićene  i procentualno ste manje izložene riziku od obolevanja  ali zato posle 55 godine  na 7muškaraca 3 žene obolevaju, zbog toga  radite na preventivi.  Ne morate da  kažete koliko godina imate, dovoljno je da vi znate i da počnete da koristiti preparate CaliVite blagovremeno kako  uopšte i ne bi  došlo do osteoporoze i  čestih nezgoda poput lomljenje kuka ili nekog drugog zgloba.  Šetajte svakog dana bar pola sata, izađite iz kuće, prijaće vam šetnja, popraviće raspoloženje, cirkulaciju i održavaće vaše zglobove pokretne. Osteoporoza se može sprečiti a samim tim imaćete  više radosti u životu.

















 Draga naša doktorka Babić je za završnicu poručila da CaliVita nije samo kupovina proizvoda i prodaja da je ona više od toga da je ona život i materijalna sloboda jer biti penzioner na današnje vreme kad stalno smanjuju penzije nije nimalo zabavno ako nemate neke prihode koji će vam omogućiti stabilnost a saradnja sa ovakvom kompanijom je upravo to. Slušajte svoje mentore, budite profesionalni, izgradite svoj posao, informišete svoje prijatelje i pomozite im da budu zdravi i uspešni i na taj način ćete i vi dobiti onoliko kolike su vaše potrebe  za sigurnošću , put se zna. Naši mentori su taj put prošli i rado će nam dati savete i pomoć jer je to i njihov interes da imaju uspešne saradnike. Ako nam se već pružila šansa da živimo kvalitetnije trebamo samo prepoznati tu šansu i nesebično davati informacije.




 


 Posećivati sastanke, beležiti važne informacije  i širiti dalje . To je suština . I vaš će posao rasti.





Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
 Vaša Biljana

 
Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 Moj kodni broj:  3814322648



Нема коментара:

Постави коментар