среда, 4. март 2015.

POKLON ZA 8. MART - NAJBOLJI I NAJPRAKTIČNIJI IZBOR


Približava se 8.mart a vi ste u dilemi. Još uvek se ne možete odlučiti šta pokloniti majci, sestri, devojci ili ženi ako ste oženjeni. I žene poklanjaju  prijateljicama, koleginicama,  sestrama pa evo predloga . CaliVita je proizvela preko 100 proizvoda i za koji god da se odlučite imate garanciju na 100 % zadovoljstvo, nećete pogrešiti,  ali evo male pomoći za prigodan poklon. Predlog šta bi bilo jako interesantno baš za 8. mart da poklonite dragim osobama.




Jastuk od heljde (40x30 cm
Ukoliko kupite dva jastuka na jednom računu, dobijate popust na cenu (2kom 3265 din)!
Jastuk od heljdinih ljuspica koristi se na dalekom istoku preko šest vekova što samo pokazuje njegovu delotvornost. Danas svi ozbiljni terapeuti širom sveta, za miran san i spavanje bez bola u vratu nakon buđenja, preporučiće vam uvek prvo jastuk od heljdinih ljuspica.
Naš jastuk izrađen je na najkvalitetniji mogući način. Heljda koju mi korstimo je iz proizvodnje u kojoj nisu korišćeni herbicidi ni bilo koji drugi hemijski preparati. Ljuspica koju mi koristimo je na adekvatan način obrađena i pripremljena za punjenje. Naš jastuk je idealan i prirodan oslonac za sve one koji imaju problema sa lošim spavanjem.
Osim što je idealna zamena za osobe koje su alergične na perjane jastuke, poseban kvalitet Heljda jastuka je to što nakon duže upotrebe umanjuje, a postepeno i potpuno neutrališe bolove u vratu i gornjem delu leđa. Prirodno punjenje formira savršene konture tela, dajući potpunu podršku vratu i glavi u toku sna. Svojim čudotvornim svojstvima, heljdine ljuspice preko leta ohlađene, a zimi zagrejane zadržavaju optimalnu temperaturu tokom cele noći. Ovaj idealni, prirodni anatomski jastuk ne samo da je potreban svakom domu za sve ukućane svih starosnih doba, već mora biti Vaš osnovni prtljag na svakom putovanju. U ostalom svugde gde postoji dobar ležaj na kome će svaki čovek spavanje doživeti kao najlepši deo dana i ustati potpuno odmoran i raspoložen.
Karakteristike jastuka
Punjen je ljuspicama heljde koje imaju osobinu da se ne sabijaju pod pritiskom i tako omogućavaju kičmi idealan položaj tokom spavanja. Najkvalitetniji inlet od češkog damasta (ništa ne prolazi kroz njega). Ljuspice heljde kojima je punjen, zapravo su spoljašnji omotač zrna heljde. Pored toga visok sadržaj silicijumske kiseline u ljuspicama heljde smanjuje mogućnost stvaranja bakterija.
Heljda jastuk ublažava i potpuno otklanja:
• oboljenja vratnog dela kičme ukočenost i bolove u vratu i ramenima
• simptome astme i alergija na kućnu prašinu i grinje
• migrenu i nesanicu
• hrkanje i znojenje tokom spavanja
• tih je i prijatan za spavanje
• 100% prirodan
• Punjenje: 100% ljuspice heljde
Osim što je idealna zamena za osobe koje su alergične na perjane jastuke, poseban kvalitet Heljda jastuka je to što nakon duže upotrebe umanjuje, a postepeno i potpuno neutrališe bolove u vratu i gornjem delu leđa. Prirodno punjenje formira savršene konture tela, dajući potpunu podršku vratu i glavi u toku sna.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
2 449 Din
CV0159





AQUABELLE PACK ()
Aquabelle Family Pack
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
3 019 Din
XA0183


Sve potrebne informacije  naći ćete na dirktnom linku, poslušajte.

EveryMoment (135 g)
REGENERATIVNA KREMA
EveryMoment kozmetički proizvod
na bazi lekovitih biljaka,
koji ne sadrži hormone i koji
pored blagotvornog dejstva na
očuvanje intimnog zdravlja,
može pomoći i u slučajevima
manjih povreda, opekotina, ujeda
i umornih mišića, te predstavlja
idealno sredstvo koje bi praktično
trebalo da sadrži svaka kućna
apoteka
EveryMoment kozmetički proizvodna bazi lekovitih biljaka,koji ne sadrži hormone i kojipored blagotvornog dejstva naočuvanje intimnog zdravlja,može pomoći i u slučajevimamanjih povreda, opekotina, ujedai umornih mišića, te predstavljaidealno sredstvo koje bi praktičnotrebalo da sadrži svaka kućna apoteka.

Kome i zašto preporučujemo ovaj preparat?
- Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog
zdravlja.
- Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo
uspostavila elastičnost vagine.
- Ženama nakon nastupanja menopauze, za
ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne
suvoće.
- Za potrebe cele porodice, u slučajevima
manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju,
hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za
smanjenje upale.
- Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za
opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
- Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže
opuštaju svoju kožu
Kome i zašto preporučujemo ovaj preparat?
  • Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog zdravlja.
  • Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo uspostavila elastičnost vagine.
  • Ženama nakon nastupanja menopauze, za ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne suvoće.
  • Za potrebe cele porodice, u slučajevima manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju, hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i zasmanjenje upale.
  • Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
  • Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže opuštaju svoju kožu.

Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji se
nalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosi
epitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržaja
vitamina i antioksidanata dodatno hidrira, i
može pomoći u usporavanju procesa starenja
kože?
Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji senalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosiepitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržajavitamina i antioksidanata dodatno hidrira, imože pomoći u usporavanju procesa starenjakože?
1 669 Din
CC0011

Pažnja! Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,
van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe u
direktni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevima
potrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristite
proizvod tokom trudnoće!
Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe u direktni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevima potrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristite proizvod tokom trudnoće!


C-RX Krema (150ml)
Krema protiv celulita
Celulit je iritirajući fenomen koji se pojavljuje na našem telu, a prouzrokuju ga vlakna koja se deponuju i akumuliraju u vezivnom tkivu kože, kao i slabljenje samog vezivnog tkiva. Aktivni sastojci C-Rx kreme (zeleni čaj, ruzmarin) stimulišu cirkulaciju i protok krvi, potpomažu detoksikaciju tkiva i metabolizma masnog i vezivnog tkiva, što kožu čini glatkom i zategnutom. Saponinski sadržaj nevena poboljšava lokalnu cirkulaciju, dok pasji trn intenzivira metabolizam. Provitamin B5 i bisabolol regenerišu kožu i čine je svilenom.
  • Svima koji žele da se oslobode celulita
  • Kao dodatak dijeti za mršavljenje i lepši oblik tela
  • Kao dodatak dijeti za detoksikaciju

CaliVita Cosmetics
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Hand & Body Lotion, Silk & Shine Shampoo, IntiMoments Creme, Aquabelle Nourishing Creme, Aquabelle Regenerating creme, Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion, C-RX Creme, Vein Care Creme, Beauty Formula;
Upotreba: Kremom detaljno masirati problematičnu oblast kože dvaput dnevno, u cilju intenziviranja absorpcije i bolje ishranjenosti tkiva! Preporučujemo tuširanje hladnom i toplom vodom naizmenično i trljanje problematičnih oblasti sunđerom pre upotrebe ovog preparata. Upotreba se preporučuje tokom perioda od najmanje tri do šest meseci uz odgovarajući životni stil i površinski tretman. Za dobijanje dugoročnih rezultata dodatni tretmani i održavanje mogu biti neophodni.
Da li ste znali da bitku protiv celulita možete da vodite i iznutra, kao pomoć uz spoljnu terapiju? Vitamin C potpomaže normalnu proizvodnju kolagena i samim tim igra ulogu u procesu očuvanja zategnutosti kože.
1 849 Din
CC0010
Pažnja! Samo za spoljnu upotrebu! Izbegavati dodir sa očima! Ne primenjivati proizvod u slučaju povećane osetljivosti na njegove sastojke ili u slučaju iritacije kože i kožnih oboljenja. Ukoliko primetite bilo kakve probleme tokom upotrebe, molimo vas da se obratite svom lekaru! Trudnicama, dojiljama i deci se ne preporučuje.



Hand & Body Lotion (1 litar)
Losion za ruke i telo
Hand & Body Lotion je spravljen u skladu sa najstrožijim kozmetičkim kriterijumima tako da štiti vašu lepotu kao i zdravlje vaše kože. Najvažniji sastojak ovog preparata je skvalen (ekstrakt maslinovog ulja) koji kožu čini mekšom i elastičnijom, dok efekat duboke hidratacije usporava proces starenja kože. Vitamin E je moćan antioksidant, koji takođe sprečava starenje. Povrh toga, proizvod sadrži i bisabolol (supstancu protiv iritacije) i silikon koji koži daje svileni osećaj.
  • Svima i za sve tipove kože, čak i za svakodnevnu upotrebu
  • Zahvaljujući tome što se brzo i lako apsorbuje, savršeno je pogodna za upotrebu i tokom dana
  • Zbog toga što ima blag i prijatan miris, slobodno mogu da ga koriste i muškarci.

CaliVita Cosmetics
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Hand & Body Lotion, Silk & Shine Shampoo, IntiMoments Creme, Aquabelle Nourishing Creme, Aquabelle Regenerating creme, Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion, C-RX Creme, Vein Care Creme, Beauty Formula;
Da li ste znali da provitamin B5, koji se nalazi u Hand&Body Lotion preparatu neguje kožu i sprečava nastanak pega, istovremeno je štiteći i omogućavajući njenu regeneraciju?
1 599 Din
CC0004
g
Vitamin E
g
Maslinovo ulje
g
Provitamin B5
g
Bisabolol
Tp je samo par proizvoda koje mislim da bi smakoj ženi prijala ali svakako možete se odlučiti i za neki drugi od široke palete koje ValiVita ima ako ukucate www.calivita.com ili www.calivita.rs ako ste u Srbiji, naći ćete i ostale proizvode. 
 
Ukoliko ne možete i dalje da se odlučite a ne bi da pogrešite možete pokloniti Gift Voucher i izbor ćete prepustiti osobi kojoj ga darujete.

Gift Voucher (2000 din)
Savršen poklon za svaku priliku
Ukoliko na jednom računu postignete 1300 ili više Bonusnih Poena (BP), možete izabrati jedan od ponuđenih poklona: (FL0064) AC-Zymes 100kaps ili (CV0113) Senior Formula 90tabs ili Gift Vaucher u vrednosti od 2000 dinara!
PRIGODAN POKLON ZA SVAKU PRILIKU!
Kako se koriste gift voucher kartice?
Gift Voucher karticu može da kupi svaki Član Mreže CaliVita International.
Kartica se može pokloniti, tj. darovati drugoj osobi, bez obzira da li je Član Mreže CaliVita International.
Gift Voucher - prigodan poklon za svaku priliku!

Gift Voucher kartice, Članovima Mreže mogu poslužiti kao prigodan rođendanski poklon, poklon za novu godinu, slavu, Božić ili Uskrs, odnosno, u svim prilikama kada inače tradicionalno obradujemo porodicu, rodbinu, poslovne partnere i prijatelje poklonima.

Takođe, ukoliko Gift Voucher karticu poklonite osobi koja nije Član Mreže, ona može aktiviranjem kartice, u zavisnosti od njene nominalne vrednosti, u potpunosti li delimično da kupi odgovarajaću količinu proizvoda potrebnu za učlanjenje u Mrežu CaliVita International.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
2 000 Din
GC0001

Ne zaboravite zašto je počeo da se slavi ovaj praznik. Trebamo se stalno podsećivati i da realizaciju razloga očekujemo svaki dan a ne samo 8.marta.


Овај дан је настао као дан борбе за економску, политичку и социјалну равноправност жена и мушкараца.




Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
vaša Biljana


Sva dodatna Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 
Moj kodni broj:  3814322648





Нема коментара:

Постави коментар