недеља, 26. април 2015.

DA ZDRAVLJE ZAKUCA I NA VAŠA VRATA info 25.o4.2015.



Kad dođe proleće i sve zamiriše , kad temperature počinju da rastu i  onda večeri budu tople, prijatne ,  mame u šetnju, čuda se dešavaju. Kako tad  sve postane  vidljivo, ostavimo kapute, jakne zimske i bunde i koračamo bez žurbe  i onda  razgledamo. Volim takve večeri. Jedna od takvih je bila sinoć. Povratak sa info večeri CaliVite, subotnje veče  u 20  h  20 C, grad prepun šetača. Roditelji sa malom decom, omladina, srednja generacija penzioneri, čitav spektar. Gledam figure, gledam lica i razmišljam CaliVita treba da uđe u svačiji dom. Posle sastanka gde je sve prštalo od pozitivne energije,  na ulici bez obzira na prijatno vreme i gužvu osmeh tek na svakom 15 licu, zabrinuti, zamišljeni i čak i u društvu vidljivo svako u svojim mislima. Do pre par godina je bilo milina gledati, očuvane  gospodje, mladež poletnu, usklađenu garderobu, sa merom i ukusom odabranu, sada ko šta ima, tašna i cipele tek pokoja u skladu a kilograma  koliko ko može više . Počev od omladine koja nosi plitke pantalone  i iznad kaiša pliva pojas za spasavanje  do odraslih zrelih ljudi kojima je više kriza nego zima doprinela da imaju višak kilograma. I tako mi neka tuga krene, kako da sve te ljude obavestim kad su i sebi postali daleki da može se i drugačije živeti, kako dopreti do njihovih misli i da požele da brinu o sebi  jer sve je u njihovim rukama. I zato pišem, trudim se da  se sazna šta se to dešava na sastancima koji iako su otvornog tipa  treba se za njih saznati, treba se odlučiti da se dođe, da se upiju te informacije da se javi nada da ima budućnosti i onda se sve pokreće. 
Gordana  i Zoran Stojanović došli nam iz Zrenjanina menadžeri kompanije  porodično rade i zahvalni CaliViti za  pozitivan stav jer oni već uživaju u svim benificijama koje CaliVita nudi ali treba doneti odluku.   

Oni su doneli pre više godina i sad se nesebično trude da nam prenesu svoja iskustva i Goca nam saopštava podatak  koji je mnogo iznenadio da se  kod male dece javlja dijabet i  deci se odmah daje insulin. Od 1979 godine  dijabetes je podeljen na 2 tipa. Tip 1 se javlja kod vrlo mladih osoba i tip 2 se javlja kod odraslih koji je blažeg oblika. I o tome nam je detaljno i stručno ali vrlo pristupačno i razumljivo kao i uvek govorila dr. Katarina Nikolić. Veoma je bitno rano otkrivanje. Na jednog otkrivenog dijabetičara dolazi jedan koji nema pojma da ima  dijabestes jer je to tiha bolest koja ne boli ali ostavlja brojne posledice kao što su angina pektoris, šlog, infarkt miokarda.Faktori rizika su gojaznost, nedostatak fizičke aktivnosti, nepravilna ishrana i naravno stres. Smanjenjm prekomerene telesne težine za samo 10%  smanjuje se rizik za 5o% . Potrebno je dovoljno sna  i boravak u prirodi. Kad se kaže dovoljno sna  podrazumeva se   blagovremeni odlazak ( više vredi sat vreme pre ponoći od 3 sata spavanja  posle ponoći)


CaliVita nam pomaže svojim proizvodima da organizam držimo u homeostazi i da ne dolazi do oscilacija u nivou šećera, Noni, Chromium max 500, Rhodiolin, Resveratrol, Chelated  Zink Mega CoQ10 plus, oxy max, omega 3 i vitamin C. 
Japanci dugo žive  zbog pravilne ishrane , uravnoteženog psihičkog mira i oni posle 35 godine života obavezno koriste CoQ1o.




Prim.Dr. Mirjana Babić Simić nam je prenela  poruku direktora i akciju da hiljadu mladih ostane u Srbiji da ne odlaze van zemlje zbog uslova koje nudi.

1. živi ovde zaradjuj svetski
2.govori srpski , zaradjuj svetski
 jer uz CaliVitu se sve može.


















Bračni par Anđelković iz Leskovca su nam to potvrdili,   koji su postigli menadžerski nivo i ne brinu šta će se desiti kad odu u penziju, jer imaju sigurna i redovna primanja od kompanije koja stavlja čoveka ispred profita kako nam reče Radmila  Anđelković.




Radunka Bogdanović  je takođe iznela svoja iskustva koja grabi krupnim koracima prateći svoje menadžere  i na kraju večeri pobrala najveći broj priznanja od kompanije.



Moja gošća u konsultaciji sa doktorkom  koja je sa oduševljenjem reagovala na celokupno veče jer je prvi put došla rekavši : Bože kako sam uzbuđena  što sam došla i poslušala svoju prijateljicu, doktorka dok ste izlagali srce mi je tuklo kao ludo,  sve sam vas razumela, shvatam  koliko je bitno da negujemo svoje zdravlje . Dragi moji za sve ima rešenje, ja vam želim da imate samo pozitivne  tahikardije, pridružite nam se  da budemo vagon u vozu koji je  u 21. veku.








Do sledećeg bloga pozdravljam Vas



Sva dodatna obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 
Moj kodni broj:  3814322648




Нема коментара:

Постави коментар