недеља, 26. април 2015.

HOLESTEROL I TRIGLICIRIDI


Holesterol i trigliciridi 

Koliko je bitno da nam krvni sudovi budu  u dobrom stanju govori i  to da se kaže da smo mladi onoliko koliko su nam mladi krvni sudovi i obrnuto i to nezavisno od godina. Medjutim u nekom zrelom dobu života  dođe do povećanja triglicirida i holesterola i kod žena se to vezuje najčešće sa periodom  menopauze , skoro uvek kod gojaznih osoba nezavisno od pola i  uzrasta i kod neadekvatne ishrane sa malo kretanja. To su najčešći uzroci mada ne mora značiti. Ako otkrijete analizom da je i kod vas taj problem   onda možete to vrlo brzo regulisati uz pomoć suplemenata.  

Na ličnom sam primeru  iskusila i najtolije preporučujem jer sam  otkrila na redovnom godišnjem pregledu u labalatoriji da je došlo do povećanja vrednosti i jednog i drugog i evo  uslikane analize




Rezultat o3.o2. pokazuje povećane vrednosti da bi analiza krvi 22.04. pokazala normalne vrednosti. Suplement koji sam koristila je naravno iz programa CaliVite jer imam već iskustva sa proizvodima i uvek je davalo rezultate tako da sam se i sad odlučila za jedan od ponuđenih proizvoda za regulaciju triglecirida i holesterola, jer vitamin C već koristim koji neophodan za normalno funkcionisanje svake naše ćelije.



Evening Primrose Oil (100 gelkapsula)
Ulje žutog noćurka

Komponente nezasićene masne kiseline ulja žutog noćurka su poznate po nekoliko svojih pozitivnih efekata. Doprinose očuvanju zdravlja kutikule i vezivnog tkiva i na taj način potpomažu lepotu i zategnutost kože. Takođe, pozitivno doprinose nivou ukupnog i LDL holesterola, kao i nivou triglicerida što podržava zdravu cirkulaciju krvi.

  • Osobama koje žele da očuvaju mladalački izgled svoje kose i kože
  • Kao suplement u terapiji redukcije nivoa holesterola
  • U cilju redukcije neprijatnih simptoma koji prethode menstruaciji
  • Kao suplement u dijeti za redukciju telesne težine

Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Cholestone, Nopalin, Omega 3 Concentrate, Evening Primrose Oil, Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Vitamin C 1000, Vitamin C 300 Plus;



Negujte svoje krvne sudove, sačuvajte prohodnost, ne dozvolite da se natalože masnoće na zidovima jer to izaziva suženje  koje prouzrokuje niz dugih problema. Otklonite uzrok blagovremeno da ne bi ste došli  u situaciju da  se borite sa  niz posledica.
                                              


Do sledećeg bloga pozdravljam Vas



Sva dodatna obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97 
Moj kodni broj:  3814322648







Нема коментара:

Постави коментар