среда, 3. септембар 2014.

CaliVita info veče, Niš, 30 avgust 2014





Biti ovde sa ovim ljudima je zaista privilegija. Družiti se, primiti informacije od uspešnih ljudi i provesti par sati  predveče ovog toplog letnjeg dana je veoma korisno. 
Kraj je avgusta, vreme kad se odmori privode kraju, razmišlja se o početku školske godine, pravljenje zimnice se polako zahuktava, uskoro kreću i slave  i uvek smo nekako svaki mesec odredili za neke događaje. Nemamo mesec koji je za zdravlje. Da li se nekad pitate koji je mesec najbolji, kada se trebamo pobrinuti za svoje zdravlje ? Ima li to veze sa godinama? U kojim godinama nam treba zdravlje? Ako ste ikada pomislili nadam se da ste došli do zaključka da je odgovor uvek. Uvek treba imati najkvalitetnije informacije  istraživanja nauke kako da se sačuvamo i kako da očuvamo zdravlje, da što duže zdravi živimo. To je najbolje. Trebamo uzeti najbolje za sebe , za svoju porodicu i ako svako to učini za sebe i porodicu , opstaćemo kao narod. Te informacije možete dobiti jednom mesečno u Nišu na ovakvim info večerima ali i u drugim gradovima.



Domaćica večeri Olgica Đaković iz Beograda je došla sa divnom pozitivnom energijom i saopštila nam je najnoviju informaciju svetske zdravstvene organizacije da se pojavila nova bolest koja se zove PARANEMIJA -NEDOSTATAK PARA  i preporučuje za lečenje aktivno članstvo i saradnju sa CaliVitom.


 

Jer sa Calivitom se leče svi uzroci bolesti a i posledice nestaju. 
 Jer u Caliviti svi zrače 

1.Pozitivnim stavom (optimizmom) 

2.Fizička aktivnost (pola sata šetnje sa prijeteljima u isto vreme -organizam voli red)

3.ishrana po krvnoj grupi ( jedino je CaliVita ovlašćenja da govori o tome)

4. suplementi ( zadovoljni korisnici po sistemu sher marketinga što znači deliti informacije)


Prošle godine je CaliVita beležila rast od 42%. To je cifra koja govori kolika je njena stabilnost, napredak i koje poverenje uživa. Jer ako se zna da je uspeh, ako je rast na godišnjem nivou  od 4% zamislite kompaniju koja ima ovakve rezultate, koliko vama može ponuditi. Većinski vlasnik kompanije je Geri Hargitaj vizionar , živi u Budimpešti, 54-godišnjak i otac 3 dece. Porodičan. Primeran. Imre Parokai direktor za evropu i zaslužan što je CaliVita u Srbiji i lekarski tim na čelu sa dr Valerijom Sedlak kao predsednikom Amalijom Trnocki, kordinotorom i mađu nama je na info veče bila i dr.Svetlana Živić, divna žena, koja nas je podsetila kako da očistimo telo od toksina a činjenica je  da ih unosimo svakodnevno.






































Ocean 21, veoma ukusan sok koji sadrži preko 200 korisnih supstanci iz biljaka sa kopna ( cvekla, šagrarepa, brusnica...) i dna okeana (8vrsta algi), proteina, minerala( selen kojim je naše zemljište siromašno, kalcijum, magnezijum...) sadrži aloju, ginko i tahebu (drvo koje živi na adnima 7oo godina).  Izvanredan je čistač creva, detoksikator koji čisti sve do međućelijskih prostora i  samih ćelija a koji istovremeno i hrani ćelije, posebno ćelije krvi a i i alkalizator je. Tako da , svi koji ga koriste, imaju izvanrednu krvnu sliku i čist želudačno-crevni sistem.
Posebno je pogodan za osobe koje se bave bilo kakvim poslom koji je vezan za otrove, pesticide, veštačke boje i lakove, rentgenologe i sl. Koristiti 2 puta dnevno po pola zatvarača
Liquid Chlorophile (hlorofil) je, takođe, u tečnom obliku, čarobna zelena tečnost, boja hlorofila  dobijena iz lucerke, koja, pored ostalih blagodetnih minerala,  vitamina (između ostalih i vitamin K), bioflovanoida, sadrži i natrijum , bakar koji apsorbuje teške metale i izbacuje iz organizna , vezuje tumorske ćelije...Ako neko ima poremećaj gvožđa i dobije žutu boju  potrebno je da rastvori 1 supenu kašiku u 1 čaši vode pola sata pre obroka 1 dnevno.
To je blagotvorna tečnost koja je preporod za naš organizam  i divno osveženje.
Nopalin su tablete dobijene od pustinjskog kaktusa Nopal. Pored svojstva izvanrednog čistača, ovaj preparat veoma pozitivno utiče na smanjenje šećera u krvi (oba tipa. Kod mnogih osoba je upotreba Nopalina i Hroma dovela do izbacivanja šprica s ainsulinom  iz upotrebe i prelaska na tablete samo radi preventive i održavanja). Takođe, utiče na smanjenje masnoće, topi masna tkiva i mnogi su, uz pomoć Nopalina smanjili telesnu težinu bez posebne dijete i odricanja.
Jedina mu je mana što svoja lekovita svojstva ispoljava samo kod osoba sa krvnom grupom 0 i A . Krvnim grupama B i AB ne škodi, ali donosi manje pozitivnih efekata.
Tek nakon dobre detoksikacije, treba pristupiti suplementaciji odgovarajućim vitaminima, mineralima, biljnim ekstraktima, odnosno drugim željenim preparatima, što zavisi od želje i zdravstvenih problema svake osobe.




Ovo veče  je upotpunila i Gordana Goca Stojanović  koja živi u Zrenjaninu, inače menadžer kompanije i koja ne žali ni vremena, ni truda, ni kilometre da sa nama podeli svoja divna iskustva i da svoju pozitivnu energiju i polet prenese na nas koji smo joj veoma zahvalni što je naš čest gost. Njeno  južnjačko poreklo  i temperament je vuku da svoj jug probudi iz učmalosti i da  nama na jugu  podigne nivo zdravstvene kulture na mnogo veći nivo  i da nam ukaže da ima nade za sve koji stvarno žele da reše svoje zdravstvene i materijalne probleme. Posle njenih divnih reči ohrabrenja i informacija mnogima svest postane bistrija.
Nasmejani Anđelkovići na kraju Radmila i Zoran iz Leskovca jedini menadžeri na jugu, par koji je veoma posvećen i koji daje sve od sebe da pomogne prijateljima da postanu uspešni ne krijući nam  način poslovnog uspeha ni u jednom trenutku već svoja iskustva i znanja uvek podele sa svima nama , pa ko želi da posluša može se nadati uspehu.  
 
Ako Vam se dopada da budete deo ovakvog tima izvolite , dorodošli ste.

Do sledećeg bloga
Vaša Biljana



Obaveštenja i porudžbine: 

biljanadjordjevic1965@hotmail.com  

Telefon 061 622 75 97 


Moj kodni broj: 3814322648



Нема коментара:

Постави коментар