уторак, 2. септембар 2014.

ĆELAVOST


Da bi ste imali osmeh na lice ne morate da imate bujnu kosu, ne morate biti ni sami, možete biti i vrlo uspešni i poznati  i pleniti harizmom.Ali nije uvek slučaj takav.Većina muškaraca kada počne da gubi kosu gubi i samopouzdanje ali hajde da vidimo šta je to u stvari ćelavost i zašto se javlja. 


Hormonalni poremećaj, poremećaj u ishrani, problemi sa štitnom žlezdom, nizak nivo gvožđa ili proteina, sve ovo utiče na kosu,  i manifestuje se kao njeno tanjenje.


Unesite zdravlje u vašu ishranu, voće povrće, žitarice... Izbegavajte prženu hranu, smanjite količinu ulja koju inače jedete, i nemojte preterivati sa slatkišima




Muškarci koji ćelave mogu reagovati na nekoliko načina: Koncetrišu se na fitnes ili modu, izbegavaju ogledala, ili jednostavno slegnu ramenima, šta je tu je, i nastave dalje sa dnevnim aktivnostima. Prihvatanje je ključ protiv stresa, a sve druge strategije samo utiču na povećanje stresa, što ubrzava proces ćelavljenja.
 Muški hormon  testosteron utiče na kvalitet kose. Muškarci koji imaju više testosterona su muževniji ali su i skloniji tome da oćelave. Pa sad,  ne može se uvek imati baš sve, ali sa dubokom analizom i psihičkom negativnom reakcijom muškaraca na ćelavost a sa otkrivanjem uzroka ipak se može doći do poboljšanja i blagovremenim reagovanjem ublažiti stanje.
Kako je potrebno i kosi da se hrani da bi uneli u organizam sve neophodne materije  treba se najpre pridržavati ishrane prema krvnoj grupi i dodati suplemente na osnovu krvne grupe.
VITAL O, A, B ili AB a pored toga Stres menagement B complex  da bi se nahranio nervni sistem i što više ublažilo stanje stresa u svakodnevnom životu, dodati optimalnu količinu minerala a na raspolaganju je PawerMins, ulje žutog noćurka (Ev.Prim.Oil ) i naravno Noni koji u sebi ima sve ono što je potrebno našem celokupnom organizmu, ama baš svakoj ćeliji da savršeno funkcioniše.
Mega B-Complex (100 tableta)
Mega doza vitamina B

Da li ste izloženi ekstremnom stresu? Da li još uvek želite da učinite nešto za svoje zdravlje? Posvetite bar jedan minut dnevno sebi i uzmite Mega B Complex tabletu uz neki odgovarajući napitak. Ova mega dozirana tableta zasnovana na tehnologiji odloženog oslobađanja sadrži skoro sve vitamine B koji mogu da Vam budu od pomoći u očuvanju mentalne svežine. Mega B Complex potpomaže zdravlje Vaše kože, mukoznih membrana i imunog sistema, povrh podsticanja zdravog rada nervnog sistema.

  • U slučaju ekstremnog mentalnog preopterećenja, na primer tokom ispitnih perioda ili obavljanja zadataka u strogo određenom roku
  • U slučaju intenzivnog fizičkog vežbanja, u cilju smanjenja umora i iscrpljenosti
Simptomi nedostatka vitamina B uključuju: zavisno od toga koji tip vitamina B se nedovoljno unosi, simptomi mogu da variraju od odsustva apetita, anemije i problema sa kožom, sve do srca, mišića, nerava i metaboličkih problema.
  
+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA sertifikat.


Da li ste znali da oni koji slede vegansku dijetu (izbegavanje konzumacije hrane koja je životinjskog porekla) može lako da dovede do deficijencije vitamina B12 ?
3 289 Din
FL0078



100
mg
Vitamin B1
100
mg
Vitamin B2
100
mg
Niacinamid
100
mg
Pantotenska kiselina
100
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
100
mcg
Biotin
125
mcg
Folna kiselina
100
mg
Holin
100
mg
Inozitol
100
mg
PABA
100
mcg
Vitamin B12



Pažnja! Upotreba vitamina B može da oboji urin u jarko žutu boju.


 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

Organski Noni (946 ml)
Organski noni đus

Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je egzotičan plod, koji sadrži nekoliko supstanci od vitalne važnosti. Polinezijski noni i organski noni su kompleksni preparati, dizajnirani tako da imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje, bogati su vitaminima, aminokiselinama i mineralima. Podstiču ćelijske funkcije i normalnu deobu ćelija, a redukuju i zapaljenske procese u telu. Doprinose detoksikacionoj funkciji jetre i imaju antibakterijsko, antivirusno i antifungalno dejstvo.
Plodovi organskog nonija koji dolaze sa ekološki kontrolisanih farmi začinjeni su organski uzgojenim malinama. Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a organski noni dolazi sa farmi koje su klasifikovane kao organske.

  • U cilju povećanja otpornosti organizma
  • U cilju postizanja uravnoteženog funkcionisanja tela
  • U cilju povećanja i održavanja opštih nivoa energije
  • U cilju suplementacije procesa detoksikacije
+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA sertifikat.


Da li ste znali da se primenjuju ekstremno strogi kriterijumi da bi se nešto klasifikovalo kao organski proizvod, a sama organska proizvodnja, osim što poboljšava kvalitet proizvoda, istovremeno u velikoj meri štiti zemlju na kojoj je proizvod uzgojen?

CV0172





Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648

Evening Primrose Oil (100 gelkapsula)
Ulje žutog noćurka
Komponente nezasićene masne kiseline ulja žutog noćurka su poznate po nekoliko svojih pozitivnih efekata. Doprinose očuvanju zdravlja kutikule i vezivnog tkiva i na taj način potpomažu lepotu i zategnutost kože. Takođe, pozitivno doprinose nivou ukupnog i LDL holesterola, kao i nivou triglicerida što podržava zdravu cirkulaciju krvi.
  • Osobama koje žele da očuvaju mladalački izgled svoje kose i kože
  • Kao suplement u terapiji redukcije nivoa holesterola
  • U cilju redukcije neprijatnih simptoma koji prethode menstruaciji
  • Kao suplement u dijeti za redukciju telesne težine
+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA
Da li ste znali da prema nalazima istraživanja, ulje žutog noćurka može da bude efikasan suplement u terapiji reumatoidnog artritisa, delimično usled nezasićenih masnih kiselina koje sadrži?*
1 939 Din
FL0036
365
mg
Cis-linolenska kiselina
45
mg
Gamma-linolenska kiselina
Pažnja! Nezasićene masne kiseline su posebno osetljive na štetne efekte slobodnih radikala, tako da se preporučuju kao suplement zajedno sa antioksidantnima! Pacijenti koji boluju od epilepsije ne treba da upotrebljavaju ovaj proizvod!


Power Mins (100 tableta)
Kompleks minerala
Nema procesa u našem telu koji može da se odvija bez učešća nekih minerala. Power Mins sadrži deset najneophodnijih minerala koji su potrebni za dnevno funkcionisanje svih naših ćelija.


  • Sportistima i osobama koje se bave fizičkim radom, zbog intenzivnog znojenja
  • Osobama kojima je potrebna suplementacija bar dve vrste minerala
  • Osobama koje uzimaju vitamine u cilju optimizacije blagotvornih efekata koje vitamini daju
  • Osobama koje žele da obnove svoje zdravstveno stanje nakon bolesti

+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA sertifikat.
Da li ste znali da 2.5 litre vode koje gubimo svaki dan takođe utiču na smanjenje zaliha naših minerala? Shodno tome, osim nadoknađivanja vode, važno je obnoviti i zalihu minerala.
1 269 Din
FL0066
250
mg
Kalcijum
150
mg
Magnezijum
24
mg
Kalijum
7.5
mg
Cink
4
mg
Mangan
4
mg
Gvožđe
0.5
mg
Bakar
50
mcg
Jod
20
mcg
Selen
50
mcg
Hrom
125
mcg
Molibden







Sadrže i brojne, u prirodi retke lekovite biljke koje pomažu očuvanju zdravlja osoba koje pripadaju određenoj krvnoj grupi, jačajući tako efikasnost proizvoda. Sastojci deluju na jačanje imunog sistema i poboljšanje opšteg stanja i deluju roborativno, pa tako doprinose očuvanju našeg zdravlja.











Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648
 
 
 
Do sledećeg bloga
Vaša Biljana
  


Нема коментара:

Постави коментар