уторак, 23. септембар 2014.

VITAMINI - OTKRIJTE KOJI VAMA NEDOSTAJE

      





Koliko CaliVita misli o nama svima već smo se mnogo puta uverili i svako ko je isprobao makar jedan proizvod shvatio je kakva je to vrednost i blagodet za organizam . Ali naravno, uvek nas ponovo iznenadjuje svojim novim istraživanjima , divnim informacijama kojima nas obogaćuje i shvatamo da sa punim poverenjem možemo da samo kažemo da . Da, želim i ja da budem korisnik . Milioni zadovoljnih korisnika  dele iskustva  i imaju zahvalnost  prema proizvodjaču. Ovaj put nam je spremila još jedno iznenađenje . Zbog brzine  života u današnjem vremenu  uvek nam nedostaje koji sat da obavimo još nešto bitno i da se možemo posvetiti sebi da odradimo neke testove da saznamo malo više o stanju u svom organizmu i vreme tako prolazi, tek kada nam stanje postane alarmantno, e onda se zaustavimo . Zato evo rešenja . CaliVita ga ima uvek i nudi rešenje.  Na osnovu simptoma koji imate možete za svega   2,3 minuta da saznate koji vam vitamini fale u organizmu  i  ne traže vam čak ni novac  da bi ste saznali rezultat a test su uradili vrhunski stručnjaci .  Odvojite tih 2,3 minuta  za sebe  i nastavite da uživate u životu jer kad imate informaciju lako ćete sa njom regulisati stanje u organizmu  jer vrlo se lako i jednostavno naručuju proizvodi samo mi se javite  sa rezultatima koje dobijete  pa ćemo se dogovoriti i ja ću vas povezati sa kompanijom da postanete i vi  zadovoljan korisnik . Evo pregleda celog teksta poruke od kompanije i linka na kojem ćete saznati rezultate. 

Da li i Vi patite od nedostataka vitamina?



 



Opada Vam kosa, 
imate problema sa kožom,
javljaju Vam se grčevi u mišićima?

Vaše telo signalizira kada ne dobija dovoljno kvalitetne i dovoljne količine hranljivih materija. Znakovi nedostataka pokazaće se na Vašoj koži, kosi, na Vašem raspoloženju, funkcionisanju mišića i na mnogo drugih načina. Nedostatak vitamina u telu manifestuju se pojavom 

 



 
 
određenih znakova tj. simptoma, koje ćete lako utvrditi pomoću naše nove aplikacije.
Posetite internet stranicu http://nedostatakvitamina.rs/ i proverite koji su najučestaliji simptomi kod Vas!
Proverom simptoma ćete imati priliku, da utvrdite koji vitamini i minerali nedostaju vašem organizmu, u kojoj količini i kojem kvalitetu.
Zašto je ova aplikacija toliko jedinstvena?
  • Razvijen od strane stručnog tima CaliVite uz primenu najnovijih naučnih saznanja
  • Precizan: obuhvata preko 300 simptoma nedostataka vitamina i minerala
  • Lako se popunjava, potrebno Vam je svega nekoliko minuta a rezultate dobijate odmah.
  • Može da mu se pristupi i koristi bilo kada i bilo gde: iz udobne fotelje vašeg doma ili kada ste na putu.
  • Nije potrebno nikakvo tehničko predznanje, samo internet konekcija i uređaj preko koga ćete pristupati (računar, tablet, pametni telefon)
  • Potpuna privatnost , jer se Vaši podaci zdravstveni problemi ne iznose u javnost.
  • Ukoliko želite, rezultate možete poslati i svom lekaru ili sponzoru jednostavnim klikom.
Zapamtite! Većina bolesti prouzrokovanih nedostatkom vitamini i/ili minerala može se bez problema reši pravilnim unosom istih. Ukoliko pažljivo pratite znake i sledite neophodne korake, osećaćete se snažnije, zdravije i bolje. 


 Nadam se da ćete poželeti da svoj organizam darujete ovom blagodeti i da mu pomognete da vaša duša što duže obitava u telu koje će biti vitalno , zdravo i sa pune energije u nove  pobede i radne i životne . 
Možda  koristite ovo vreme jesenje da još malo šetate uz neku obalu ali valja se pripremiti i za predstojeću zimu i tada nas očekuju mnoge radosti i nas i našu decu i sve one koji se raduju zimskim čarolijama. 
 

Svako dobro vam želim . Javite mi se  rado ću vas preporučiti proizvođaču. Da što više uživamo u svakom godišnjem dobu u svakom trenutku, svakoga dana ...






 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648  


Do sledećeg bloga
Vaša Biljana



Нема коментара:

Постави коментар