уторак, 30. септембар 2014.

KAKO DA ZAPOČNEM SVOJE PREDUZETNIŠTVO

Da li vas zadnjih dana muče razne dileme. Na poslu nije kako treba, otkazi vise u vazduhu , nezadovoljstvo zbog neizvesnosti je sve veće. Niste baš svesni šta, ali ste sigurni da se nešto mora desiti. U potrazi ste za rešenjem za sebe , za svoju porodicu. Tražite, tražite mesto gde ćete moći da više ostvarite sebe , da veću slobodu imate , više vremena, više poštovanja prema svom uloženom vremenu , prema radu i zaslugama. Ako je tako onda ste na pravom mestu.   Možda je ovde vaše rešenje , pročitajte pažljivo.                                                                                           

Kako da započnem svoje preduzetništvo?

Pridružite nam se na putu uspeha!


Kada donesete odluku da počnete da se bavite gradnjom mreže, mi ćemo Vam pomoći u prvim koracima.
1. Saznajte Vaše sopstveno „Zašto”! Važno je da znate zašto započinjete! Ne morate znati šta Vas motiviše, već je bitnije da znate koji su faktori koji Vas inspirišu, jer će Vam to biti od pomoći na Vašem putu. I onda, kada budete znali svoj razlog, znaćete i kako to da uradite.
2. Postanite Član CaliVite. Popunite formular za učlanjenje u papirnoj formi ili online.
3. Pošaljite svoju prvu porudžbinu. Dobićete potvrdu mailom, koja će ujedno sadržati Vaš Članski kodni broj i lozinku za pristup servisima na internet stranici CaliVite Int.
4. Upoznajte i koristite proizvode. Kako biste o proizvodima govorili sa kredibilitetom, koristite ih lično ili neka ih koriste članovi Vaše porodice! Najbolje je imati iskustvo iz prve ruke i zapisati ih. Nakon što nekome preporučite proizvod, pitajte ih za mišljenje, sakupljajte ta iskustva sistematično, jer su ona odlična sredstva rada.
5. Upoznajte sponzora i osmislite Vaš plan! Izgradite sa direktnim sponzorom odnos mentor-učenik, kako bi Vam preneo svoje znanje. To je upravo zbog čega savetujemo da planove o prvim koracima podelite sa sponzorom, kako bi Vam mogao dati pravi savet, i uputiti u odgovarajućem pravcu.

  • Postavite ciljeve: Doneli ste odluku da počnete. To je veliki korak, uradite sve kako biste uspeli. Kao prvi korak, sedite i zapišite šta želite da postignete. Šta su vaši kratkoročni, srednjeročni i dugoročni planovi. Postavite sebi određene, ali i realne ostvarljive ciljeve.
  • Plan! Gradnja mreže zahteva redovan rad, kao i svaki drugi posao. Treba da napravite dnevni, nedeljni i mesečni plan (Vaš sponzor može da Vam pomogne u tome). Pored toga napravite procenu svog rada, barem jednom mesečno.
6. Podelite mogućnosti koje CaliVita nudi sa što Više ljudi.
  • Lista poznanika: Napravite listu poznanika! Zapišite imena svih poznanika kojih možete da se setite, ljude koje vidite ujutru dok čekate autobus, pa čak i i ljude koje niste videli godinama. Nemojte nikoga izostaviti, nikada ne znate ko bi mogao biti uspešan kolega.
  • Poziv: Tražite savet sponzora i pozivajte, pozivajte, pozivajte! Dobar poziv je pola uspeha. Isprobajte različite tehnike pozivanja i utvrdite, koja najbolje prezentuju Vaše ciljeve i Vašu ličnost.
  • Poslovni sastanci: nakon prvog koraka sledi sledeći, vreme je da se radi. Težite tome, da uspešan poziv preraste u uspešan sastanak, budite uvek spremni, i jednom kada sa nekim započnete saradnju, budite uz tu osobu. Pozovite ponovo tu osobu, tražite povratnu informaciju i pitajte kako su sve doživeli!
7. Prisustvujte CaliVita manifestacijama i koristite svaku mogućnost, da unapredite svoje znanje i svoj posao. CaliVita manifestacije su uvek dobra prilika da se proširi znanje, a naročito da dobijete motivaciju koja će Vas držati mesecima. Povedite sa sobom svoje najbliže saradnike, a potom procenite kakvo je iskustvo stečeno na manifestaciji.
Uz prethodno opisane korake i istrajnost u radu, možete postići ciljeve koje ste postavili sebi i doći do pasivne zarade koja omogućuje finansijsku sigurnost i kvalitetan život Vama i Vašoj porodici. 
.


 DO SLEDEĆ BLOGA  VAŠA BILJANA
  


Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Pogledajte našu brošuru Kvalitetan Život i saznajte šta Vam CaliVita nudi:
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар