уторак, 23. септембар 2014.

Poslovna mogucnost !!! Da li je to vaša ???




 Dragi moji, jer je i kod Vas vreme za pitanja? Da li ste zadovoljni svojim poslom, da li ga uopšte imate i ako ga imate jel vas ispunjava, da li  imate dovoljno da odgovorite obavezama vaše porodice , dovoljno  za vaše želje, za neke sitnice koje želite priuštiti sebi a da vas ne peče savest da ste morali nečega lišiti porodicu? 

 Jel znate šta želite? Da li  želite nešto u ovom trenutku, ali niste sigurni  šta je to , znate da  bi  trebalo da promenite  nešto,  ne ide više tako, shvatili ste, da ako radite stvari koje ste radili do sad , živećete isto kao i do sad i zato želite da promenite nešto. Ako ste spremni na promene  izvolite poslušajte  video . Osetite energiju budućnosti, budite u trendu,  to se uvek isplatilo, radite ono što donosi profit,  nemojte trošiti svoju energiju na nešto što ne funkcioniše . 






    






       


Ako ste poslušali video shvatićete da je CaliVita deo budućnosti. Želite li biti u tom vozu  ili ćete ostati na stanici da čekate neku bolju priliku. Odlučite se, ako su vam još informacije potrebne idite na  sajt CaliVite  kucajte    www.calivita.com   ili ako ste u Srbiji  www.calivita.rs  i informišete se. Ako vam  se dopada , ako želite biti deo tima uspešnih,  javite mi se da vas preporučim companiji.  



 Do sledećeg bloga
Vaša Biljana


 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648 




2 коментара:

  1. " KAMION PUN ZLATA PRED KAPIJOM CEKA DA ISTOVARITE I UZMETE KOLIKO VAM TREBA", a vi kazete, "nemam vremena, ajde javicu ti se drugi put..."
    ODLICAN PRILOG BIKO...

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala. Razumem ja naš narod. Mnogo puta je bio prevaren i zatvorio se. Ne želi više da veruje. A to je proces koji se treba obnoviti vera i želja i nada da se može uzeti život u svoje ruke i da se odlučuje o istom . Ja znam da će se otvoriti i poželeće , kome se dopalo hoće, koga je dodirnulo , kome treba a ja ću se truditi ko i do sad da pojednostavim približim materiju . Dobrodošli su svi koji požele da žive svoje snove, da ih ožive da ih više ne sputavaju. :)

    ОдговориИзбриши