субота, 13. јун 2015.

GraVital juice -10 razloga zašto baš on



10 činjenica o gravioli i Aloa veri

Sakupili smo 10 interesantnih činjenica o gravioli i aloji, koje je svakako dobro znati. Nisu slučajno obe ove biljke dospele u sastav našeg novog proizvoda GraVital Juice: dopunjeni sa mangostinom i nopalom, mogu doprineti uspešnoj borbi protiv štetnih uzročnika poput bakterija, virusa, gljivica i infekcija.

1.Graviola sadrži velike količine vitamina C i B, kao i minerale.
2.Graviola i Aloe vera zahvaljujući svom antiinflamatornom dejstvu mogu pomoći u kontrolisanju i normalizaciji hroničnih upala, kao npr. reumatska upala (zglobova).
3.Gel aloje se često primenjuje lokalno za spoljašnju primenu prilikom tretiranja psorijaze, jako suve kože, kao i za oporavak kože nakon sunčanja.
4.Plod biljke graviola se već vekovima primenjuje među domorodačkim plemenima u slučajevima bakterijskih ili gljivičnih infekcija, kao i za tretiranje simptoma raznih infekcija.
5.Kleopatra je često koristila biljku Aloe vera za negu lica i tela.
6.Ekstrakt graviole se pokazao izuzetno efikasnim za sprečavanje razmnožavanja određenih vrsta bakterija.
7.Naučna ispitivanja su utvrdila, da Aloe vera poseduje antibakterijsko dejstvo, kao i da doprinosi bržem zarastanju rana.
8.U sklopu jedne (laboratorijske) studije, pokazalo se, da je ekstrakt graviole uspešno sprečavao razmnožavanje virusa herpesa.
9.Aloe vera i graviola su izuzetno jaki antioksidansi.
10.Gel aloje vere sadrži više od 74 vrste blagotvornih hranljivih materija: vitamine, minerale, aminokiseline i enzime.
GraVital Juice je dostupan samo u vidu ograničene serije i u ograničenim količinama! Naručite preparat još sada, obezbedite sebi potrebne količine!
www.calivita.rs

Za sva
Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com
Telefon 061 622 75 97 i 062 177 18 59
Moj kodni broj: 3814322648



Нема коментара:

Постави коментар