уторак, 2. јун 2015.

info veče CaliVita int 30.05.2015 I deo - Da mladi ostanu u Srbiji

Svakodnevno srećemo  neke ljude. Danima iste a onda neke  nove  i desi nam se  na prvom susretu tek što promenimo reč koju, da poželimo da pronađemo ono dugme u sebi za prijem signala i da ga isključimo  ili bar da se maknemo  od novoupoznatih. Ne prija nam njihova energija, ne sviđa nam se tema, boja glasa ili jednostavno imamo neki otpor. Ali nam se desi  da prilikom upoznavanja, već pri samom kontaktu prihvatimo nekog kao da ga ceo život znamo. Otvore nam se sva čula za saradnju, da čujemo svaku reč, da upijemo taj neki izraz lica koji odaje veru, sigurnost jer  vlada svakom rečenicom koju kaže, jer ume da prenese znanje, iskustvo i iznosi činjenice. Takav susret sam doživela 31.05. 2015. upoznavši domaćina  na CaliVita info večeri  u regionalnom centru.
Glavom i bradom što bi se reklo, Prof.dr.sci.med Vladislav Stepić hirurg -General u penziji. Ovaj gospodin je gipkim koracima, stao ispred nas  i tiho i opušteno krenuo sa izlaganjem.
-Došli ste ovde da čujete informaciju  koja je jako bitna,  da bi ste sačuvali svoje zdravlje. A da li čovek može da bude zdrav ako brine  što ne može da plati struju, grejanje... sve dažbine? Današnjem čoveku fali i zdravlje i novac i slobodno vreme. Ne retko smo  primorani da  radimo i dva posla , da bi smo poboljšali materijalnu situaciju ali mi onda gubimo zdravlje i nemamo slobodno vreme koje bi voleli da  provodimo sa najbližima. I ja sam bio u situaciji da pored visokih škola i napredovanja u službi poželim da imam još neku dopunsku delatnost i odlučio sam se za CaliVitu. Šta to ima CaliVita? 
1. DOBIJAMO MOGUĆNOST DA POPRAVIMO I ODRŽAVAMO ZDRAVLJE
2.DOBIJAMO SLOBODNO VREME  DA SE POSVETIMO BLIŽNJIMA JER
3. ZARAĐUJEMO 
Posle četiri godine rada u CaliViti moja zarada je duplo veća nego što kao penzioner dobijam a iza koje stoje godine i godine rada i iz tog perioda je i  nastala knjiga RATNA HIRURGIJA. Zašto ja i dalje radim? Da bi pružili, mi stariji, mladima šansu da ostanu ovde i da imaju evropska primanja. Ako su završili školu i zaposlili  se da im saradnja sa kompanijom bude  kao dopunska delatnost , a ako ne mogu da nađu posao, tim pre da što pre postanu materijalno nezavisni. Stručnjaci koji prate ekonomska dešavanja smatraju da će ovo biti era negovanja zdravlja  i to korišćenjem dodataka ishrani a CaliVita to ima i više od toga. Mi trebamo podsetiti ćeliju da radi svoj posao na onoj frekvenciji na kojoj je radila a koja je zaboravila zbog  otrova koje svakodnevno unosimo hranom. 
Kompanija ima ekološke proizvode.
Proizvodi aparate koji neutrališu  štetne uticaje i zračenja. Obučava lekare koji svima stoje na raspolaganju radi edukacije i preporuke.
-Da zajedno uradimo projekat da mladi ostanu u Srbiji.
-Da sačuvamo mladost  radeći na prevenciji
- Da mladi postanu promoteri zdravog načina života
- Da se radi na prevenciji raka kod dece.
- Da se što više  informiše o štetnim uticajima nekih loših navika
- Prema  podacima  7 puta je veći broj preloma kod dece koja konzumiraju  gazirana pića.
- Hrana treba da postane lek.
- Da se hranimo prema svom genotipu.
- Zeleni čaj treba da piju svi.
- Mi ne možemo da utičemo na gene ali možemo uticati na njihov rad. 
- Da bi se deca radjala zdrava, potrebna je suplementacija.
Zato sada tokom realizacije ovog projekta imam  usku saradnju sa ginekolozima  i pedijatrima da bi dali savete podmlatku.
Kroz brigu o mladima  sačuvaćemo  odliv mladosti u inostranstvo. 


- Briga, patriotizam, iskustvo, ozbiljnost i sigurnost  je izbijala iz svake reči, svake rečenice  ovog gospodina i šta nam drugo preostaje nego da sledimo njegov primer, jer zaista na mladima svet ostaje  i potrebna im je pomoć  i znanje a imaju gde da čuju i da nauče.  









 Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97        i        062 177 18 59
Moj kodni broj:  3814322648 







Нема коментара:

Постави коментар