четвртак, 2. јул 2015.

Info veče Calivita int .27.06.2015. Antioksidanti


Domaćin večeri info sastanka CaliVite int prim. dr. Mirjana Babić Simić puna energije  i optimizma, upravo doputovala   sa letnjeg  kampa koji organizuje kompanija  prenosi nam  sa puno oduševljenja  događanja i važne informacije.













A Sa kompanijom CaliVita int. i njenim vrhunskim proizvodima možemo imati i odlično zdravlje i finansijsko zdarvlje jer jedno bez drugog ne ide.





Nepravilna ishrana  je do 2o2o godine  najjači uzrok smrti...


I može biti promenjena samo ako se uz redovnu ishranu
dodaju dopunjivači ishrane

" ČVRSTO VERUJEM DA AKO BI SE SVO MEDICINSKO ZNANJE MOGLO POTOPITI NA DNO MORA TO BI BILO MNOGO BOLJE ZA ČOVEČANSTVO A MNOGO GORE ZA RIBE " KOJU JE IZREKAO OLIVER VENDEL HOLMS




Jer zdravlje u 21 veku se treba bazirati na  bioenergetici, bioinformatici i biofizici i svaki lekar koji ne poveže te oblasti može se reći d a je samo kozmetičar a ne i lekar. Jer mi smo biološka bića, nismo hemijska. da bi smo se lečili uz pomoć hemije i održavali zdravlje


I naravno nema zdravlja bez materijalnog blagostanja. Koliko god da za sebe mislimo da nismo materijalisti, ipak mora se priznati, da živetu u današnje vreme,  gde se troškovi života svakodnevno uvećavaju ,  ne razmišljati o novcu je  nemoguće.  Zato i treba da se dobro razmisli i da se   od ponuđenih mogućnosti u CaliViti odaberu sve.  :) Jer Calivita je jedina kompanija koja je spojila zdravlje, slobodu i materijalno blagostanje.  Potom je dr Babić dala reč dr Slobodanki Stajković koja nas je  upoznala više o značaju antioksidanata.



Antioksidanti su materije koje štite ćeliju od delovanja slobodnih radikala koji svakodnevno nastaju u našem organizmu u procesu oksidacije hrane u ćelijama, a njihova opasnost se sastoji u tome što "nose" jedan nespareni elektron koji se u organizmu mora vezati za nešto - a to su ugljeni hidrati, proteini, masti, čak i genetski materijal što može da dovede do brojnih oštećenja u organizmu. Njihovo nagomilavanje u organizmu je veoma opasno po zdravlje jer može doći do niza promena i oboljenja.
Genetika, pol, godine života, a prevashodno navike u ishrani utiču na količinu antioksidanata u našem organizmu, a samim tim i na njegovu sposobnost odbrane od uticaja slobodnih radikala.Antioksidanti sprečavaju starenje, smanjuju rizik od raka, štite od pojave srčanih, plućnih i drugih oboljenja, visokog krvnog pritiska...Zbog ekološke zagađenosti sredine i zbog loših navika u ishrani uloga antioksidanata je velika i
nezaobilazna. 


Doktorka je na  vrlo jasan način predstavila novi proizvod 

Cocoa Bean EXTRACT + 100 CAPS (100 kapsula)
EKSTRAKT KAKO ZRNA SA EKSTRAKTOM BILJKE GODŽI

Cocoa Bean Extract+ zahvaljujući sadržaju ekstrakta kakao zrna, može da pruži efikasnu pomoć u slučaju depresije ili izloženosti visokom nivou stresa. Flavonoidi koje kakao sadrži, jačaju osećaj smirenosti i raspoloženja, kofein smanjuje umor i deluje kao stimulant, dok teobromin stimuliše funkcionisanje nervnog sistema i doprinosi poboljšanju mentalnih sposobnosti. Zahvaljujući visokom sadržaju magnezijuma u sastavu, ima smirujuće dejstvo na nerve, dok kalijum u sastavu može da pomogne u normalizaciji krvnog pritiska, i može da doprinese prevenciji nastanka tromboze ili čak i srčanog infarkta.

Tokom stresnih i napetih perioda za potrebe održavanja unutrašnje ravnoteže.
Kao prirodni stimulant u slučaju depresije i umora.
U cilju očuvanja mentalne svežine i poboljšanja memorije, posebno tokom starijeg doba.
Za poboljšanje koncentracije tokom perioda izloženosti povećanom mentalnom naporu usled posla ili ispitnih rokova.
Tokom stresnih i napetih perioda za potrebe održavanja unutrašnje ravnoteže.Kao prirodni stimulant u slučaju depresije i umora.U cilju očuvanja mentalne svežine i poboljšanja memorije, posebno tokom starijeg doba.Za poboljšanje koncentracije tokom perioda izloženosti povećanom mentalnom naporu usled posla ili ispitnih rokova.

 
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali, da kakao, zbog teobromina i kofeina u sadržaju, ima stimulativno i vazodilatorno dejstvo, zbog čega se može koristiti i za poboljšanje libida?
3 919 Din
CV0202
450
mg
Ekstrakt kakao zrna
50
mg
Ekstrakt biljke godži
Osobe koje pate od refluksa, treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre uzimanja preparata!

Dragi moji s obzirom koja sve svojstva ima na naš organizam nije ni čudo što je dobila naziv  kapsula sreće




Za dobre informacije je uvek pravo vreme. Najavaljen je sledeći seminar koji će se održati u Beogradu  31. oktobra.

Do sledećeg bloga pozdravljam Vas  



Za sva
Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com
Telefon 061 622 75 97 i 062 177 18 59
Moj kodni broj: 3814322648






Нема коментара:

Постави коментар