петак, 1. мај 2015.

IZGLED NAŠE KOŽE - ODRAZ STANJA ORGANIZMA

Izgled naše kože govori mnogo o stanju našeg organizma. Svi bi smo voleli da imamo zdravu, negovanu i blistavu kožu ali nije tako. Od čega to zavisi?Ako smo dovoljno hidrirani, pravilno se hranimo te unosimo dovoljno potrebnih nutrijenata,  imamo dovoljno fizičkih aktivnosti, boravka u prirodi, dobar san, dobar metabolizam  i dobar imunitet onda će naša koža biti takva da možemo biti zadovoljni. Ako nešto u organizmu ne funkcioniše kako treba pokazaće se na koži. Koža ima niz neprijatelja i iz
spoljašne sredine, leti vreo vazduh koji isušuje a zimi hladan koji usporava cirkulaciju i prokrvljenost, potom smog, prašina, razna zračenja, sve to utiče na stanje našeg najvećeg organa tj kože koja nas uostalom i štiti od svih tih spoljašnih uticaja. Zbog toga kožu trebamo negovati spolja ali i iznutra. Nega treba da bude konstantna  tokom cele godine. Ekcemi, psorijaza, akne, suva, ispucala koža i koža koja je sklona alergijama  sve su to pokazatelji da nešto trebamo menjati  u svom načinu života i ishrane.
Promeniti neke navike koje su dugogodišnje zna da bude vrlo mučno ali uvek se trud isplati  kad se donese odluka i pridržava se toga. Kad promenom navika koža dobije  bolji izgled, nagradiće naš trud. Ako koža ima dovoljno nutrijenata za zdrav izgled  i naša kosa biće lepa i nokti zdravi.



 

CaliVita ima na raspolaganju kolekciju za negu kože, kose i noktiju, losiona, šampona, kreme, kojima se koža tretira spolja ali ima i proizvod koji  deluje unutar organizma i hrani sa obiljem minerala, vitamina,  enzima i aminokiselina i omogućuje nam da naša koža zablista. Nega kože je aktuelna tokom celog života a sa godinama je neophodna, jer gubi elastičnost, postaje suva, puca, preosetljiva je. Budite zadovoljni sobom jer uz CaliVitu to možete. Poslušajte savete sa linka 

i odaberite željeni proizvod ili više od jednog već prema potrebama.

Beauty Formula (90 tableta)
Vitamini za lepotu



Beauty Formula nudi jedinstveni bogati kompleks vitamina, minerala, aminokiselina i bilja koji obezbeđuje neophodne nutrijente za očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju, kao i za tretman problema u ovom području.




- Osobama koje pate od gubitka kose
- Osobama koje imaju rascvetalu i izlomljenu kosu,
- Osobama koje pate od problematične kože lica (akne),
- Osobama čiji nokti su slabi i lomljivi
- Svima koji žele da poboljšaju svoj izgled ili očuvaju zdravlje svoje kose, kože i noktiju.

CaliVita Cosmetics
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima: 
Hand & Body Lotion, Silk & Shine Shampoo, IntiMoments Creme, Aquabelle Nourishing Creme, Aquabelle Regenerating creme, Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion, C-RX Creme, Vein Care Balsam, Beauty Formula;



7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Da li ste znali da dobro negovani, atraktivni ljudi zarađuju više i dobijaju veću pažnju od onih koji zanemaruju svoj izgled?*

2 729 Din
CV0168



2500
I.J.
Vitamin A
30
mg
Vitamin C
5
mg
Vitamin B2
30
mg
Niacin
10
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
10
mcg
Vitamin B12
30
mg
Holin
40
mg
Silicijum
10
mg
Cink
2
mg
Bakar
50
mcg
Jod
100
mg
Kolagen
100
mg
L-metionin
77
mg
L-cistein
90
mg
Ekstrakt rastavića (std. 6% silicijuma)
40
mg
Ekstrakt bio 

koprive (4:1)

  





  








Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648 




Нема коментара:

Постави коментар