петак, 1. мај 2015.

ONO ŠTO NISTE ZNALI O DIJABETESU

Informacija o očuvanju zdravlja nikad dovoljno. Na šta trebamo obratiti pažnju? Koje su to navike koje nam mogu zagorčati život i da izgubimo na kvalitetu?  Nepravilan način života i loše navike uslove da se postepeno u naš život jave deformacije i najedanput  nismo više oni stari. Dok organizam još postiže da se izbori i daje nam razne signale , traži pomoć mi ne obraćamo pažnju i kad na vagi života preteže loše navike, naš organizam pređe u bolesno stanje. Vrlo često nismo ni svesni koliko smo nemarni prema svom telu i organizmu uopšte sve dok nas sam organizam ne prikoči i uspori da moramo da se zapitamo kuda idemo?A često je potrebno samo par navika loših zameniti dobrim. Ali hajde da pogledamo slajdove dr.Katarine Nikolić koja se baš potrudila da prikaže na jedan slikovit i jasan način.
                                                  


              







Posebno značajan faktor rizika predstavlja centralni (abdominalni) tip gojaznosti, koja se definiše kao obim struka veći od 88 cm u žena i 102 cm u muškaraca. 

                                 









 






Dragi moji, nadam se da sam Vam ovim informacija popunila potrebno znanje  i iz oblasti dijabetesa. Krećite se, družite, negujte se, da bi vaša duša što duže boravila u zdravom i zadovoljnom telu. Javite se, napravićemo najbolje kombinacije suplemenata za vas, na osnovu vašeg uzrasta, godina, krvne grupe i navika.





 Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648 







Нема коментара:

Постави коментар