петак, 1. мај 2015.

SINDROM IRITABILNIH CREVA - PROBAJTE PURE INULIN

 

  Da li ste i vi na ovakvim mukama? Da li imate creva koja vam prave probleme? Smatra se da kod

Sindroma iritabilnih creva
ima  73 teška dana godišnje. To je period koji je jako mučan jer su manifestacije sledeće:
„… Kada izađem nekada i po 4-5 puta moram da odem do toaleta. Jako mi smeta i neprijatno mi je šta drugi misle o meni…”
„…Putovanja su za mene noćna mora. Nekada stignem do toaleta u zadnji čas a dešava mi se i da zakasnim …”
„…Stomak, odnosno želudac mi nekad baš zadaje strašne muke jer se čuje baš jak zvuk poput krčanja. Tih dana ne usuđujem se da idem na časove. Sramota me je da i prijateljima pričam o svojim mukama…”

Prema najnovijim studijama osobe koje pate od sindroma iritabilnih creva (IBS) godišnje, u proseku čak 73 dana imaju problema. Tokom tih dana simptomi im narušavaju dnevne aktivnosti. To je petina kalendarske godine…
IBS je sindrom iritabilnih creva, a naziva se još i sindrom nadraženih ili osetljivih creva. Najčešći znakovi i simptomi iritabilnih creva su: bolovi u stomaku i grčevi, osećaj nadutosti, gasovi, dijareja, proliv ili zatvor. Simptomi variraju od osobe do osobe, a mogu se i menjati vremenom. Teško je postaviti tačnu dijagnozu jer se simptomi često javljaju bez naizgled ikakvog razloga. Nekada postoji veza između konzumacije određene hrane i javljanja simptoma, a često i stres pa i neki drugi faktori su ti koji dovode do ovog poremećaja. Čak se i promena nivoa hormona kod žena dovode u vezu sa ovim poremećajem.
Svaka 7 osoba koja se bori sa teškim oblikom ovog poremećaja prihvatila bi rizike lečenja, pa čak i rizik od 1 u 100 sa fatalnim ishodom, kako bi se izlečili ove nepodnošljive bolesti.
Sindrom iritabilnih creva je za sada neizlečiva bolest, ali je moguće držati pod kontrolom i voditi relativno normalan život ukoliko se povede računa o stresu i ishrani. Savetuje se izbegavanje namirnica koje aktiviraju simptome, redovno vežbanje unošenje dovoljne količine vode. I još nešto preporučuje se novi proizvod CaliVite Pure Inulin


Pure Inulin (198,5)
Uz inulin protiv IBS
Inulin je prirodna supstanca, koja pripada porodici prebiotika; to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, poput bifidobakterija ili Acidophilusa, a pored toga takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima. Kao rezultat tog procesa, doprinosi ponovnom uspostavljanju narušene ravnoteže crevne flore, i smanjuje formiranje toksičnih materija, tako da može igrati ulogu u prevenciji raka debelog creva. Dobroćudne crevne bakterije ne samo što doprinose održavanju zdravlje sistema za varenje i smanjuju simptome IBS, već takođe podržavaju i normalno funkcionisanje imunog sistema.
  -Zašto da odaberete CaliVita Pure Inulin
  -Zato što:  100% čist inulin bez pomoćnih sredstava, 
  - potiče iz prirodnih izvora, vlakna ekstrahovana iz cikorije,       
 -zbog blago slatkastog ukusa se lako može mešati u namirnice u napitke, 
 - funkcioniše i kao prirodna zamena za šećer (ne povećava nivo šećera u krvi i nije potreban insulin za varenje), 
 - lako i jednostavno se dozira, 
 - prodaje se u ekonomskom pakovanju, sa količinama dovoljnim za 40 dana.


 


      CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. 
     Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.         
      Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

2 799 Din
CV0203







Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648 









Нема коментара:

Постави коментар