среда, 13. мај 2015.

Novi proizvod - godži boboice i kakao




~Novi proizvod~
Cocoa Bean Extract + (100 kaps.)
Kapsula sa kakao ekstraktom
Ekstrakt od kakao-a u proizvodu Cocoa Bean Extract + pomaže u slučajevima mentalne dosadnosti (letargija), i u periodima stresa. Flavonoidi u kakao-u povećavaju osećaj smirenosti i zadovoljstva, kofein smanjuje zamor i deluje kao stimulans, a teobromin stimuliše funkciju nervnog sistema i poboljšava mentalne funkcije. Zbog svog izuzetnog nivoa magnezijuma može da smiri živce; Njegov sadržaj kalijuma može da normalizuje krvni pritisak i pomaže u sprečavanju tromboze ili čak srčani udar.

Aktivni sastojci:
450mg ekstrakta iz zrna kakao-a
50 mg ekstrakta iz gođži bobica

Cocoa Bean Extract+ novi proizvod u našoj paleti. Od skora dostupan u globalnoj mreži. Ovaj proizvod sadrži sve dragocene osobine zrna kakao-a. Mnogi ga zovu i “bomba sreće“ jer poboljšava raspoloženje, deluje osvežavajuće na nervni sustem, a takođe ima i pozitivno dejstvo na regulaciju krvnog pritiska. Da li ste ga već isprobali?
Isprobajte ga i uživajte u svim blagotvornim dejstvima kakao-a bez griže savesti, jer nema dodatih šećera ni masti. Ovaj proizvod je obogaćen i ekstraktom godži bobica te ta dva sastojka postižu sinergističko dejstvo.







Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
Vaša Biljana

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648 





Нема коментара:

Постави коментар