понедељак, 15. децембар 2014.

Seminar uspeha 13 . 12. 2014.


Subota 13.12. 2014. Dan koji ću pamtiti po mnogo čemu. Ali, da krenemo od samog jutra.  U 4h i 3o minuta je zazvonio alarm na telefonu, vreme je za ustajanje. Čeka me priželjkivani dan  i ja sa radošću ustajem. Mrak je, decembar i očekuje se da je hladno a meni u duši toplina  dok uzimam par zalogaja  a potom  ispijam jutarnju kafu i proveravam sve još jednom da nešto ne zaboravim. Sve je kako treba i sa smeškom krećem. 5h i 2o minuta je i još uvek je mrak. Na ulici ni žive duše, poneki ker  i pokoji automobil. Tek nakom 15 minuta srećem pijane omladince koji se vraćaju kućama. Kikoću se napadno, teturaju, razmišljam da li imaju snove ili su prestali da veruju i zato se utapaju u alkoholu. Mnogo promašenih ideja, potrošenih misli na bezvredne stvari, beznadežnost, čita im se na licu, ali tad ne vredi da pomoć nudiš. Nastavljam sigurnim korakom  ka svom cilju. Organizovano trebamo krenuti  i već se približavam mestu polaska, vidim okupljamo se i dok sam prišla  svi smo već tu, sem vozača. Zovem  telefonom, nedostupan je  i u tom momentu šta bi ste pomislili??? Ja sam verovala  i imala sam pravo. Došao je, ne onaj sa kojim sam razgovarala,  sa kim sam se dogovorila, došlo je do promene, došao je neko drugi ali zar je to bitno? Poenta  je kad donesete odluku, kad želite nešto, kockice se sklapaju, prepreke se pomeraju  i sve biva kako treba. Pošli smo. Još je mrak ali uskoro će početi da sviće. Prethodna jutra su bila maglovita, siva, teška ... nisam pogledala prognozu ali Sunce nas je  pozdravilo, nema magle i srce je moje zaigralo.    






 I sve više i više  je osvajalo dan. Dolazak  na cilj na vreme i  u dobrom raspoloženju. 













                       






Seminar uspeha  u organizaciji Irene V.  Radojević zlatne palme kompanije CaliVita počinje tačno na vreme što se i očekuje od Irene tačnost, dobra organizacija  i koncentrat znanja. Njeno veliko srce otkriva nam korake kako bi dostigli njen rezultat, bodri nas , daje  snagu.

                             




















Ređaju se predavači, svako različite, profesije, različitih ciljeva i različitog zašto a u istom poslu, Svako deo sebe daje nama , prenosi svoja iskustva , zapisujem po par rečenica koje su srž, suština meni zazvučale važno, možda će i vama.
Ljuljana  Bunčić, kaže za sebe da je kolekcionar prijatelja.Ako izađemo iz kuće srešćemo ljude. Živimo u izobilju - kaže a da nismo svesni. Ljudima treba pomoći da sačuvaju ili da održe zdravlje zato ih treba kontaktirati, obavestiti, reći im " Ne mogu da vam obećam ali, možda mogu da vam pomognem,  da rešite svoj problem". I oni koji prihvate da razmotre mogućnost dobro došli su  u klub prijatelja .  
Slavica Lopin  nam je ispričala  priču vrlo zanimljivu . Mladić tek što se zaposlio  pozove ga direktor na  razgovor. Mladić se iznenadio veoma ali je naravno otišo kod direktora u kancelariji i direktor ga pita : "Vidiš li mladiću onaj crveni ferari kako je divan?"  Mladić potvrdno odgovori i direktor nastavi: "A vidiš li onu kuću sa bazenom ?"  Mladić potvrdi opet je zaista kuća beše prelepa . "A vidiš li mladiću onu jahtu?" Mladiću već sijaše oči misleći da je zaista došao u dobroj kompaniji. A direktor mu onda odgovori: "Vidiš, ako ti budeš vredno radio, sve ću ja to imati "

Da li želite da još uvek radite za druge? Da li vam to ne smeta? Da li želite da san svoj ostvarite? Setite se šta ste kao dete želeli. O čemu ste sanjali ? Da li ste ostvarili to ? 
  



 
Andrea Farkaš  iz Segedina mlada i nasmejana. Andrea Farkas.  Njen put neverovatnog uspeha počeo je davne 1993 godine za samo mesec i po dana dostigla  nivo Palma menadzer, i  do  27-e godine postala potpuno finansijski nezavisna . Zivela je jedan neverovatno kvalitetan zivot sa svojom porodicom . Zahvaljujuci prilici koju je dobila od Calivite ona je  maksimalno  iskoristila.  Njena odluka da uspe, vera u sebe i sistem Calivite , vera u proizvode koji su joj omogucili odlično  zdravlje, da do današnjeg dana nije popila nijedan lek. Svojom verom zadivila je  mnoge i  uspela da se poslovanje kompanije iz Mađarske prenese kod nas. Ona kaže. Ceo svet je spisak. Svakom domu je potrebna CaliVita . Ja uživam u svakom danu koji provodim u ovom poslu. Donesite odluku. 
Mile Vukovljak iscrtava na tabli . Napravite spisak od 2oo osoba. To je 50% uspeha  i pozovite ih, za 3o dana  možete imati 2o saradnika. Takav rezultt doneće vam 15o eura  za godinu dan tim tempom stižete do palma menađžera kad ćete imati cirka 15oo eura . Da li vredi ? Hoćete li dati sve od sebe da uspete ? Da li sa tim mesečnim iznosom možete biti srećni, zdravi i slobodni. ? Da.  


Biljana Ivićiskusila je  kako je biti privatni preduzetnik , mnogo rada, malo vremena , mnogo rizika zbog ulaganja  i vrlo malo sna. I zato se odlučila da bude graditelj mreže. Nema ulaganja, nema poslovnog rizika, bira vreme, znanje ima  i samopouzdanje raste. ne želim da budem rob vremena.
Irena V. Radojevićnaša domaćica  govorila nam je navikama uspešnih ljudi. Bogatstvo je kao i radost Bogom dano i prirodno , sve ostalo je mučenje. Uspešni ljudi dugoročno planiraju. Gde ćete vi biti za 5 godina? Gde vidite sebe? pitala je. Napravite plan sa nekim ko veruje u vas, najbolje sa mentorom  i uspećete ako radite na sebi. Obratite pažnju na svoje reči. Uspešni pričaju o idejama, neuspešni pričaju o drugim ljudima - ogovaraju. Menjajte navike. Postavite sebi sledeća pitanja:
Šta želim da postanem? Zašto? Kako to da postanem? Šta želim da radim? Zašto to želim da radim? Šta želim da imam ? Zašto to želim da imam?  Saznajte zašto? I to neka vas vodi  do cilja.
Matis Šandor  prva zlatna palma Evrope uz divne anegdote iz svog života i priče motiviše mnoge,  snažne poruke šalje,  potpuno spontano. Aplauz za aplauzom  sa posebnim utiskom na priči o modernoj tehnologiji  i  ako ne osvežite navigator  uđete u pogrešnu ulicu. Razmislite dobro šta želite. Možda se i vaše želje promenile, možda niste više tako skromni. Imate pravo na to.  

























Ozarena lica pored mene sve govore. Šta dodati . Doćićemo opet, pridružite nam se. Dođite po svoj poklon ispod jelke .
























I ovde  baš na ovom mestu zamislite novu želju, donesite nove odluke  poželite ... a  vi znate šta???












Pozdravljam vas do sledećg bloga 


 Vaša Biljana     





Obaveštenja i porudžbine:   biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648










Нема коментара:

Постави коментар