среда, 31. децембар 2014.

DONESITE ODLUKU VEČERAS


Dragi moji, večeras ne znam da li  kod vas veje  ili je prestalo ali pretpostavljam da je zima pokazala svoje zubiće i da se  baš zahladilo.  31. decembar je godina 2014 odbrojava svoje sate  i već je na izmaku. Da li sumirate rezultate . Da li ste  u toplim sobama  ili negde na proslavi... otputovali kod rođaka , prijatelja ili zagrljeni želite da na jednom od trgova  ispratite  ovu staru i dočekate Novu..

Šta vam je donela ova, sa koliko nade ste zakoračili u nju, koliko se toga obistinilo, koliko ste se sami trudili, koliko ste imali izbora i da li vam je neko ponudio šansu. Šansu  da možete drugačije da ostvarite ono što želite 
 da vam ne treba koverta da bi ste dobili neki posao, i da na istom tom poslu radite predano 4o i više godina da bi ste došli do penzije. 
 
 Da li ste razmišljali o tome?  Kako zamišljate sebe za  5 godina? Da li vidite sebe tad kao srećnog uspešnog i finansijski nezavisnog ili još uvek s neizvesnim poslom,  sa neizvesnim primanjima  i stalno pod stresom?


Možda danas i ne želite baš da razmišljate o tome, hteli ste da date sebi oduška i negde ste otputovali, srećom imate prijatelja i ponudio vam je zajednički doček jer niste se videli davno ali zamislite trebalo bi tu posetu uzvratiti istom merom. Da li ćete biti u mogućnosti? Kako vidite sebe u toj situaciji da dočekate prijatelje i da im  priredite  lep doček  da pamte? Kolika vaša plata može da izdrži a da posle ne morate da uzimate kredit , pozajmicu da bi ste sklopili mesec. Da li ste tako zamišljali život? Ne verujem , niko nije razmišljao da će mu se život odvijati od kredita do kredita od nemanja  do još manje imanja, da će mukom zaradjenje plate sve manje zauzimati mesto u vašem novčaniku  a da će želje koje ste imali biti odložene za neka srećna vremena. A ona nikako da dođu. Sve češće pominjemo naše stare i poslovice i reči koji su oni izgovarali poput "Svako lane beše bolje". Kuda smo to krenuli i da li mora tako, da li imamo mogućnost izbora da promenimo nešto  da živimo dostjanstveno, da ne ispraćamo druge kako odlaze na letovanja i zimovanja a da i sami priželjkujemo putovanja ali nismo u mogućnosti.Da li imate dovoljno da školujete decu, da im omogućite pristojnu odeću, obuću, odmor?  Kako? Da li tražite priliku za bolji i kvalitetniji život?

Ako tražite,  ako niste odustali, ako vam vaši snovi ne dozvoljavaju da ih se odreknete, ako hoćete da vaši unuci o vama sa ponosom govore,  e... onda  mi je drago da postojite  i da čitate. Nisam se ni ja mogla pomiriti sa krizom  u zemlji,  u gradu , sa neizvesnošću zaposlenja i tražila sam upravo kao i vi  možda, možda nas bolele iste rane  i našla sam način. Pomoć prijatelja i jedan pozv na  info veče koji menja sve. Odazvala sam se,  jer sam želela da osetim  tu promenu i sjaj u očima mojih prijatelja da vidim šta je to izazvalo. Gde se sakrila ta nada koju ja tražim za bolje sutra. I tako sam  se upoznala sa kompanijom koja je svoje poslovanje zasnovala na MLM sistemu, najvećim otkrićem u 2o-om veku i koji evo u 21-om daje blagodeti. 




Dokle dopiru vaši snovi? Koliko smete da sanjarite? Šta su vaše želje ? Na ta pitanja moraćete sami da date odgovor ali sve ono što možete da zamislite i da povereujete da to možete da ostvarite i moći ćete uz pomoć CaliVite. Sistem funkcioniše, 20 godina u zemlji Srbiji i u preko 5o zemalja, može funkcionisati i za vas.







 Ne bojite se da donese odluku, imaćete pomoć ka svom uspehu od mentora, od kompanije, od lekarskog tima, koji imaju ogromno iskustvo i sve vam je dostupno. Ovo je jedina kompanija koja je  objedinila zdravlje, sa poslovanjem do finansijskog zdravlja. Ako smo zdravi i ako imamo para možemo planirati, možemo rasti, razvijati se  i biti primer našim  unucima.



Ako ste mladi možete planirati ovakav dom  i uživati u zimskim čarima dok napolju veje.




 


Proslavite večeras, budite razdragani, kako god da vam je bilo, može biti drugačije ako  donosete odluku  i tačno u ponoć kad zamišljate želje zakoračite odlučno jer ova godina može biti vaša. Zato od sveg srca vam želim da budete zdravi, veseli, srećni i uspešni. Napravite prvi korak  a onda još jedan i još jedan ... Živeli!!!







Do sledećeg bloga u Novoj 2o15 godini

 Vaša Biljana



 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648





Нема коментара:

Постави коментар