петак, 19. децембар 2014.

ZDRAVLJE JE NAJLEPŠI POKLON


PRIBLIŽAJU NAM SE RADOSNI PRAZNICI  I BOŽIĆNI  I NOVOGODIŠNJI. TO JE PERIOD KADA SE VIŠE DRUŽIMO, VIŠE POSEĆUJEMO I  ONDA POŽELIMO DA OBRADUJEMO NAJMILIJE.
 ALI ŠTA ODABRATI  UVEK JE DILEMA. ŠTA ĆE BITI UPEČATLJIVO , KORISNO, PRAKTIČNO I DA SE PAMTI I DA BUDE  POKLON VREDAN PAŽNJE. AKO BOLJE RAZMISLIMO REŠENJE SE NAMEĆE SAMO.  ŠTA NAM JE NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU? NARAVNO ZDRAVLJE. KADA SMO ZDRAVI I KAD SU NAM UKUĆANI ZDRAVI ONDA SE MOŽEMO POSVETITI SEBI, SVOM ŽIVOTU , POSLU, SVOJIM HOBIJIMA, MOŽEMO PLANIRATI , JEDNOM REČJU MOŽEMO SVE. ZATO I POKLON KOJI BIRAMO NEKA BUDE OD SRCA, IZ LJUBAVI DAT,  POKLON ZA OČUVANJE ZDRAVLJA.

 Tako možemo na najbolji način izraziti našu ljubav i naklonost osobama koje su nam najbliže i najdraže?

   Ako doprinesemo očuvanju našeg zdravlja, time osiguravamo da obezbedimo sebi više vremena koje možemo provesti zajedno sa našim voljenima u harmoniji i opuštenom raspoloženju, i tako iskazati koliko su važni za nas. CaliVita je sastavila listu preporučenih poklona za one, koji bi želeli da svojim najmilijima poklone posvećenost i pažnju.
 

SambuRex može biti od pomoći svim članovima porodice, od najmlađih do najstarijih, kako bi tokom zime zadržali svoje zdravlje, jačali imunitet i bezbrižno se zabavljali zimskim radostima. Visok sadržaj ekstrakta zove zahvaljujući svom antibakterijskom dejstvu štiti organizam od zaraza i potpomaže funkcionisanje imunog sistema. O ovim blagotvornim dejstvima su objavljeni zvanični podaci dobijeni putem kliničkih ispitivanja. Ova izuzetno ukusna formula sa lekovitom biljkom bez veštačkih dodataka obogaćen je i sa cinkom i vitaminom C, koji takođe doprinose skraćivanjau vremena trajanja određenih obolenja. SambuRex možete kupiti i u ukrasnoj kutiji u vidu porodičnog pakovanja, u sklopu akcije 3+1 bočica, kako bi ste obezbedili dodatnu pomoć za zdravlje cele porodice.
Za starije članove porodice preparati.





Joint Protex i Joint Protex FORTE mogu doneti olakšanje, jer su u pitanju kompleksni preparati za zaštitu zdravlja zglobova, koji sadrže glukozamin, hondroitin i hijaluronsku kiselinu, koji obezbeđuju dodatnu podršku za regeneraciju hrskavice i zglobova, kao i odabrane lekovite biljke za smanjenje bolova i upala. Uz pomoć proizvoda Joint Protex, niko neće morati da izostane iz prijatnih porodičnih zajedničkih aktivnosti tokom zimskog odmora.





Omega 3 Concentrate može da predstavlja pravi poklon od srca ispod jelke. Preparat koji sadrži višestruko nezasićene masne kiseline (DHA, EPA), u vidu kapsula male veličine koje se lako gutaju, doprinosi očuvanja zdravlja kardivaskularnog sistema, smanjenju nivoa holesterola, kao i pravilnom razvoju nervnog sistema kod dece, putem ishrane trudnica ili dojilja. Pored toga, efikasno smanjuje zapaljenja i simptome zimske depresije, koja se često neočekivano i praktično neprimetno javlja usled nedostatka sunčeve svetlosti, koju prati povišeni uticaj stresa zbog dodatnih obaveza za kraj godine i pripreme za praznike.

 



DVitamin je postao nezaobilazni deo našeg zdravlja. Stepen nedostatka vitamina D tokom zimskog perioda može biti veći i od 70%, dok istovremeno, vitamin D je neophodan za pravilno funkcionisanje imunog sistema, za ublažavanje simptoma autoimunih obolenja, kao i za odgovarajuću odbranu od zaraza. Prema rezultatima određenih ispitivanja, odgovarajući unos vitamina D može doprineti smanjenju pojave gripa i prehlade za oko čak 90%, pa Vam tako može pomoći, da Vaši najbliži izbegnu situaciju da provedu svoje praznike u krevetu usled slabosti. Najverovatnije nećemo pogrešiti ukoliko izjavimo, da odgovarajući unos vitamina D može da predstavlja osnovu dobrog zdravlja i imuniteta. Mi sa našom posebnom ponudom želimo da doprinesemo tome: 






D-drops Pack koji je i prošle godine bio izuzetno uspešan i prodavan, i sada se nalazi u ponudi, pa na taj način možete po ceni tri proizvoda da četvrti D-drops dobijete besplatno!
 



Aquabelle paket za lepotu je takođe dostupan, tako da našu regenerativnu i hranljivu kremu, kao i mleko za negu i čišćenje kože možete kupiti u ukrasnom pakovanju po povoljnijoj ceni, kako bi ste učinili ženske članove Vaše porodice srećnim.
Pobrinite se svoje i zdravlje Vaše porodice ne samo tokom praznika, već tokom cele godine!

Budite zdravi, veseli, srećni i uživajte u praznicima.




 







Do sledećeg bloga pozdravljam Vas 
Vaša Biljana



Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648



Нема коментара:

Постави коментар