недеља, 7. децембар 2014.

ZA LEPŠU KOŽU

 KOŽA JE NAŠ NAJVEĆI ORGAN I IMA VAŽNU ULOGU .

PORED REDOVNE HIGIJENE CELOG TELA I LICA  TREBAMO JOJ PRUŽATI I ODGOVARAJUĆU NEGU   Koži lica potrebna je nega zato što je ona stalno podvrgnuta isušujućem dejstvu Sunca, vetra, klimatizovanim prostorijama i  u zimskom periodu i uticaju centralnog grejanja. Taj nedostatak vlage potrebno je dopuniti pomoću krema i losiona za ovlaživanje koji odgovaraju tipu kože. 
NEGOVANA KOŽA JE   SAN SVAKE  ŽENE




















Aquabelle losion za negu i ciscenje lica (150ml)
Mleko za negu i čišćenje





                        





  















 

Jedinstvena karakteristika ovog mleka je njegova sposobnost da hidrira kožu tokom veoma efikasnog čišćenja. Nije neophodno oprati ga sa lica posle upotrebe. Aktivni sastojci su ulja avokada i jojobe koji nežno, ali ipak efikasno uklanjaju nečistoće iz kože, dok visok sadržaj vitamina E obezbeđuje zaštitu od štetnih efekata slobodnih radikala. Ima prijatan osvežavajući efekat.

Aquabelle porodica proizvoda se sastoji od kreme za regeneraciju (za dnevnu upotrebu), kreme za negu (za noćnu upotrebu) i hidrantnog losiona za čišćenje lica. Sva tri proizvoda sadrže isti glavni sastojak: voda sa osiromašenim nivoom deuterijuma (DD-voda).
CaliVita Cosmetics
Da li ste znali?

Da li ste znali da voda sa osiromašenim sadržajem deuterijuma blagotvorno utiče na deobu ćelija što usporava proces starenja?

1 509 Din

CC0007





Aquabelle hranljiva krema (50ml)
Hranljiva krema
Jedinstvena osobina ove kreme je kompleksna emulzija DD-vode i skvalena (esencije maslinovog ulja) koji obezbeđuju duboku hidrataciju uz pomoć kontrolisanog i postepenog oslobađanja njegovih aktivnih sastojaka, povrh momentalnog hidrirajućeg i hranljivog efekta. Ulje avokada koje je takođe sastojak ovog preparata neguje i podmlađuje suvu i dehidriranu kožu. Zbog visokog sadržaja vitamina E, odličan je i za upotrebu ne samo za suvu već i za problematičnu kožu (npr. u slučaju psorijaze). Idealna je za noćnu upotrebu.

Aquabelle porodica proizvoda se sastoji od kreme za regeneraciju (za dnevnu upotrebu), kreme za negu (za noćnu upotrebu) i hidrantnog losiona za čišćenje lica. Sva tri proizvoda sadrže isti glavni sastojak: voda sa osiromašenim nivoom deuterijuma (DD-voda).

Da li ste znali?

Da li ste znali da voda sa osiromašenim sadržajem deuterijuma blagotvorno utiče na deobu ćelija što usporava proces starenja?

1 259 Din

CC0008



     

  
Aquabelle regenerativna krema (50ml)
Dnevna krema

Glavni sastojak kreme je ceramid (prirodni lipid) koji regeneriše kožu i pojačava njenu sposobnost da zadrži vlagu. Poboljšava elastičnost kože čime smanjuje pojavu bora i efikasno štiti od štetnih dejstava životne sredine. Drugi glavni sastojak je vitamin E koji obezbeđuje odličnu zaštitu kože od štetnih oksidativnih procesa, zahvaljujući njegovim antioksidantnim efektima. Krema je prvenstveno namenjena dnevnoj upotrebi, ali istovremeno služi i kao odlična podloga za šminku.

Aquabelle porodica proizvoda se sastoji od kreme za regeneraciju (za dnevnu upotrebu), kreme za negu (za noćnu upotrebu) i hidrantnog losiona za čišćenje lica. Sva tri proizvoda sadrže isti glavni sastojak: voda sa osiromašenim nivoom deuterijuma (DD-voda).
CaliVita Cosmetics
Da li ste znali?

Da li ste znali da voda sa osiromašenim sadržajem deuterijuma blagotvorno utiče na deobu ćelija što usporava proces starenja?

1 259 Din

CC0009




Hand & Body Lotion (1 litar)
Losion za ruke i telo

Hand & Body Lotion je spravljen u skladu sa najstrožijim kozmetičkim kriterijumima tako da štiti vašu lepotu kao i zdravlje vaše kože. Najvažniji sastojak ovog preparata je skvalen (ekstrakt maslinovog ulja) koji kožu čini mekšom i elastičnijom, dok efekat duboke hidratacije usporava proces starenja kože. Vitamin E je moćan antioksidant, koji takođe sprečava starenje. Povrh toga, proizvod sadrži i bisabolol (supstancu protiv iritacije) i silikon koji koži daje svileni osećaj.

  • Svima i za sve tipove kože, čak i za svakodnevnu upotrebu
  • Zahvaljujući tome što se brzo i lako apsorbuje, savršeno je pogodna za upotrebu i tokom dana
  • Zbog toga što ima blag i prijatan miris, slobodno mogu da ga koriste i muškarci.


Da li ste znali da provitamin B5, koji se nalazi u Hand&Body Lotion preparatu neguje kožu i sprečava nastanak pega, istovremeno je štiteći i omogućavajući njenu regeneraciju?

1 499 Din

CC0004


g
Vitamin E
g
Maslinovo ulje
g
Provitamin B5
g
Bisabolol




C-RX Krema (150ml)
Krema protiv celulita

Celulit je iritirajući fenomen koji se pojavljuje na našem telu, a prouzrokuju ga vlakna koja se deponuju i akumuliraju u vezivnom tkivu kože, kao i slabljenje samog vezivnog tkiva. Aktivni sastojci C-Rx kreme (zeleni čaj, ruzmarin) stimulišu cirkulaciju i protok krvi, potpomažu detoksikaciju tkiva i metabolizma masnog i vezivnog tkiva, što kožu čini glatkom i zategnutom. Saponinski sadržaj nevena poboljšava lokalnu cirkulaciju, dok pasji trn intenzivira metabolizam. Provitamin B5 i bisabolol regenerišu kožu i čine je svilenom.

  • Svima koji žele da se oslobode celulita
  • Kao dodatak dijeti za mršavljenje i lepši oblik tela
  • Kao dodatak dijeti za detoksikaciju


Upotreba: Kremom detaljno masirati problematičnu oblast kože dvaput dnevno, u cilju intenziviranja absorpcije i bolje ishranjenosti tkiva! Preporučujemo tuširanje hladnom i toplom vodom naizmenično i trljanje problematičnih oblasti sunđerom pre upotrebe ovog preparata. Upotreba se preporučuje tokom perioda od najmanje tri do šest meseci uz odgovarajući životni stil i površinski tretman. Za dobijanje dugoročnih rezultata dodatni tretmani i održavanje mogu biti neophodni.


Da li ste znali da bitku protiv celulita možete da vodite i iznutra, kao pomoć uz spoljnu terapiju? Vitamin C potpomaže normalnu proizvodnju kolagena i samim tim igra ulogu u procesu očuvanja zategnutosti kože.

1 729 Din

CC0010




Pažnja! Samo za spoljnu upotrebu! Izbegavati dodir sa očima! Ne primenjivati proizvod u slučaju povećane osetljivosti na njegove sastojke ili u slučaju iritacije kože i kožnih oboljenja. Ukoliko primetite bilo kakve probleme tokom upotrebe, molimo vas da se obratite svom lekaru! Trudnicama, dojiljama i deci se ne preporučuje.



EveryMoment (135 g)
REGENERATIVNA KREMA

EveryMoment kozmetički proizvod
na bazi lekovitih biljaka,
koji ne sadrži hormone i koji
pored blagotvornog dejstva na
očuvanje intimnog zdravlja,
može pomoći i u slučajevima
manjih povreda, opekotina, ujeda
i umornih mišića, te predstavlja
idealno sredstvo koje bi praktično
trebalo da sadrži svaka kućna
apoteka
EveryMoment kozmetički proizvodna bazi lekovitih biljaka,koji ne sadrži hormone i kojipored blagotvornog dejstva naočuvanje intimnog zdravlja,može pomoći i u slučajevimamanjih povreda, opekotina, ujedai umornih mišića, te predstavljaidealno sredstvo koje bi praktičnotrebalo da sadrži svaka kućnaapoteka


Kome i zašto preporučujemo ovaj preparat?
- Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog
zdravlja.
- Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo
uspostavila elastičnost vagine.
- Ženama nakon nastupanja menopauze, za
ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne
suvoće.
- Za potrebe cele porodice, u slučajevima
manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju,
hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za
smanjenje upale.
- Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za
opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
- Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže
opuštaju svoju kožu
Kome i zašto preporučujemo ovaj preparat?
  • Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog zdravlja.
  • Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo uspostavila elastičnost vagine.
  • Ženama nakon nastupanja menopauze, za ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne suvoće.
  • Za potrebe cele porodice, u slučajevima manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju, hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za smanjenje upale.
  • Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
  • Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže opuštaju svoju kožu.



Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji se
nalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosi
epitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržaja
vitamina i antioksidanata dodatno hidrira, i
može pomoći u usporavanju procesa starenja
kože?
Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji senalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosi epitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržaja vitamina i antioksidanata dodatno hidrira, i može pomoći u usporavanju procesa starenja kože?
WebShop
1 559 Din
CC0011





Pažnja! Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,

van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe u

direktni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevima

potrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristite

proizvod tokom trudnoće!
Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe udirektni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevimapotrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristiteproizvod tokom trudnoće!


Evening Primrose Oil (100 gelkapsula)
Ulje žutog noćurka

Komponente nezasićene masne kiseline ulja žutog noćurka su poznate po nekoliko svojih pozitivnih efekata. Doprinose očuvanju zdravlja kutikule i vezivnog tkiva i na taj način potpomažu lepotu i zategnutost kože. Takođe, pozitivno doprinose nivou ukupnog i LDL holesterola, kao i nivou triglicerida što podržava zdravu cirkulaciju krvi.

  • Osobama koje žele da očuvaju mladalački izgled svoje kose i kože
  • Kao suplement u terapiji redukcije nivoa holesterola
  • U cilju redukcije neprijatnih simptoma koji prethode menstruaciji
  • Kao suplement u dijeti za redukciju telesne težine

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Da li ste znali da prema nalazima istraživanja, ulje žutog noćurka može da bude efikasan suplement u terapiji reumatoidnog artritisa, delimično usled nezasićenih masnih kiselina koje sadrži?*

2 039 Din

FL0036



365
mg
Cis-linolenska kiselina
45
mg
Gamma-linolenska kiselina



Pažnja! Nezasićene masne kiseline su posebno osetljive na štetne efekte slobodnih radikala, tako da se preporučuju kao suplement zajedno sa antioksidantnima! Pacijenti koji boluju od epilepsije ne treba da upotrebljavaju ovaj proizvod!


Beta Carotene 9000IJ (100 softgel kapsula)
Previtamin vitamina A

Beta karotin je prekurzor vitamina A, ljudsko telo može da ga pretvori u vitamin A u skladu sa svojim potrebama. Vitamin A je gradivni element mrežnjače, esencijalnog dela našeg oka, koje igra nezamenljivu ulogu u procesu percepcije svetla. Učestala primena takođe doprinosi normalnom stanju kože i može da bude od koristi u izbegavanju štete izazvane UV zracima.

  • Pre odlaska na godišnji odmor u cilju pripreme kože za sunčanje i osobama koje žele duže da očuvaju tamniji ten
  • Delimično slepima i onima koji imaju određene tegobe sa vidom
  • Osobama koje traže efikasnu antioksidantnu zaštitu
  • Osobama koje slede dijetu sa niskim sadržajem masti ili pate od poremećaja apsorpcije

Simptomi nedostatka vitamina A mogu da budu: noćno slepilo, probleme sa formiranjem krvi, dijareju, određena stanja kože, podložnost oboljenjima gornjeg disajnog puta;



Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Jedna tableta Beta Carotene obezbeđuje toliko beta karotina kao 14 kajsija!

Da li ste znali da beta-karotin, u kombinaciji sa cinkom i vitaminima C i E može da bude od koristi u sprečavanju propadanja vida usled starenja?*




1 219 Din

PN0018





Pažnja! Pušači i osobe koje rade sa azbestom treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe preparata. Beta karotin nije zamena za spoljnu UV zaštitu. Ako se uzima u velikim količinama tokom dužeg vremenskog perioda, može da dovede do promene boje dlanova i stopala, ali to nije abnormalna promena, fenomen nestaje kad se prekine suplementacija.


Naravno, ovi proizvodi se mogu koristiti uz  osnovnu suplementaciju a to je Vital A B O (po krvnim grupama) i Vitamin C o kome je bilo reči u mojim prethodnim blogovima

Do sledećeg bloga pozdravljam Vas
  
Vaša Biljana
Obaveštenja i porudžbine:   biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648





Нема коментара:

Постави коментар