недеља, 4. јануар 2015.

Ginko u službi našeg zdravlja


Ginko je jedna od najstarijih živih vrsta drveća na planeti i njegovi listovi su vrlo detaljno proučeni. Ekstrakt lista ginka se široko koristi u Evropi i Americi i jedan je od najpopularnijih suplemenata i najčešće preporučivanih u Francuskoj i Nemačkoj.

Ginko poboljšava cirkulaciju i time omogućava bolje funkcionisanje mozga, očiju, ušiju i nogu. Ekstrakt ginka ima jako antioksidativno dejstvo, značajno smanjuje oksidaciju masti u krvnim sudovima i sprečava oštećenja nervnih ćelija koja nastaju pod dejstvom oksidativnog stresa. Smatra se da ovaj mehanizam utiče na sprečavanje oštećenja ćelija mozga i razvoj demencije. Ginko sprečava faktore koagulacije da dovedu do formiranja tromba, pa štiti i od razvoja šloga ili infarkta. Potrebno je uzimati ekstrakt ginka 2-3 nedelje da bi se ispoljilo ovo dejstvo. Poboljšava protok krvi kroz kapilare, uključujući mozak, oči, uši, ekstremitete. Ginko poboljšava cirkulaciju “razređivanjem” krvi i “stezanjem” glatkih mišića oko krvnih sudova.
CaliVita se pobrinula i napravila najbolju kombinaciju  da se ginko iskoristi i da ima što bolji  efekat na organizam.  Proizvod  koji se može naručiti  na zadovoljstvo potrošača je qProtekt. 


qProtect (90 tableta)
Antioksidant sa ginkom

qProtect je preparat na bazi ginkgo bilobe koji je namenjen svakodnevnoj zaštiti naših ćelija.
Ginkgo potpomaže pravilnu mikrocirkulaciju, normalne funkcije mozga, koncentraciju i očuvanje pamćenja. Sve ovo se obezbeđuje suplementacijom u kombinaciji sa četiri važna antioksidansa: vitamina C, beta-karotena, vitamina E i selena, posebno efikasnih kada se primenjuju zajedno i na taj način omogućavaju odgovarajuće snabdevanje ćelija kiseonikom i nutrijentima.
  • Osobama koje žele svakodnevnu antioksidantnu zaštitu,
  • Osobama koje imaju stresni životni stil,
  • Osobama koje žele da očuvaju fizičku i mentalnu svežinu,
  • Starijim osobama u cilju održavanja normalne funkcije mozga i pamćenja,
  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama,
  • Osobama koje često imaju hladne ruke i noge,
  • Osobama koje se bore sa zujanjem u ušima,
  • Osobama čija je ishrana nepotpuna,
  • Aktivnim i pasivnim pušačima i stanovnicima gradova u kojima je vazduh zagađen,
  • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali da se slobodni radikali ne pojavljuju samo usled dejstva spoljnih činilaca već ih i samo telo svakodnevno proizvodi? Antioksidansi potpomažu zaštitu od štetnih efekata slobodnih radikala, dok u isto vreme usporavaju pojavu vidljivih znakova starenja.
1 159 Din
FL0024
3000
I.J.
Beta-karoten
60
mg
Vitamin C
10
I.J.
Vitamin E
20
mcg
Selen
50
mg
Lišće Ginkgo bilobe
Pažnja! U slučaju kada se ovaj proizvod upotrebljava tokom dužeg vremenskog perioda u velikim dozama, mogući sporedni efekti uključuju osip, nemir, nesanicu, proliv ili povraćanje. Upotreba Gingko bilobe nije preporučljiva tokom trudnoće, dojenja ili tokom uzimanja terapije protiv koagulacije krvi, kao ni pre operacije, imajući u vidu da se vreme koagulacije na taj način može produžiti. Osobe koje pate od dijabetesa treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.


 Do sledećeg bloga pozdravljam vas
Vaša Biljana


Za sva

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648



Нема коментара:

Постави коментар