понедељак, 5. јануар 2015.

NJEGOVO VELIČANSTVO JASTUK



JASTUK - DA LI VOLITE JASTUKE I U RAZNIM BOJAMA IH IMATE U DNEVNOJ SOBI.?  IMATE  LI SVOJ OMILJENI JASTUK? JEL ZNATE DA JASTUK TREBA BITI LIČNO VLASNIŠTVO I DA SVAKO IMA SVOJ JASTUK, KAO I ČETKICU ZA ZUBE I DA NOSI JASTUK NA PUTOVANJIMA, BEZ OBZIRA DA LI ODSEDA U HOTELU ILI NE. ZA DOBAR SAN JE POTREBAN ODGOVARAJUĆI JASTUK. KOD NEPRAVILNOG DRŽANJA GLAVE I VRATNOG DELA  MOŽETE IMATI NIZ PROBLEMA ŠTO VI ŠTO VAŠ PARTNER. AKO VAŠ  

PARTNER HRČE NE MORATE U DRUGOJ SOBI DA BI STE SE NASPAVALI , POKLONITE MU JASTUK OD HELJDE. JASTUK OD HELJDE MOŽE BITI REŠENJE I ZA VAŠ UKOČEN VRAT, AKO STE ALERGIČNI NA GRINJE ILI PRAŠINU, AKO IMATE NESANICU, MIGRENE.







 






MASAŽA BI VAM SVAKAKO PRIJALA ALI DA LI UVEK IMATE VREMENA DA ODETE A I NOVCA ???

ISKORISTITIE AKCIJU I DOBIĆETE DVA JASTUKA ZA CENU OD 295O DINARA. CENA POJEDINAČNE KUPOVINE JE 2289 dinara


NEKA VAS VAŠ JASTUK PRATI NA SVAKOM PUTOVANJU.




Jastuk od heljdinih ljuspica koristi se na dalekom istoku preko šest vekova što samo pokazuje njegovu delotvornost. Danas svi ozbiljni terapeuti širom sveta, za miran san i spavanje bez bola u vratu nakon buđenja, preporučiće vam uvek prvo jastuk od heljdinih ljuspica.
Naš jastuk izrađen je na najkvalitetniji mogući način. Heljda koju mi korstimo je iz proizvodnje u kojoj nisu korišćeni herbicidi ni bilo koji drugi hemijski preparati. Ljuspica koju mi koristimo je na adekvatan način obrađena i pripremljena za punjenje. Naš jastuk je idealan i prirodan oslonac za sve one koji imaju problema sa lošim spavanjem.
Osim što je idealna zamena za osobe koje su alergične na perjane jastuke, poseban kvalitet Heljda jastuka je to što nakon duže upotrebe umanjuje, a postepeno i potpuno neutrališe bolove u vratu i gornjem delu leđa. Prirodno punjenje formira savršene konture tela, dajući potpunu podršku vratu i glavi u toku sna. Svojim čudotvornim svojstvima, heljdine ljuspice preko leta ohlađene, a zimi zagrejane zadržavaju optimalnu temperaturu tokom cele noći. Ovaj idealni, prirodni anatomski jastuk ne samo da je potreban svakom domu za sve ukućane svih starosnih doba, već mora biti Vaš osnovni prtljag na svakom putovanju. U ostalom svugde gde postoji dobar ležaj na kome će svaki čovek spavanje doživeti kao najlepši deo dana i ustati potpuno odmoran i raspoložen.
Karakteristike jastuka
Punjen je ljuspicama heljde koje imaju osobinu da se ne sabijaju pod pritiskom i tako omogućavaju kičmi idealan položaj tokom spavanja. Najkvalitetniji inlet od češkog damasta (ništa ne prolazi kroz njega). Ljuspice heljde kojima je punjen, zapravo su spoljašnji omotač zrna heljde. Pored toga visok sadržaj silicijumske kiseline u ljuspicama heljde smanjuje mogućnost stvaranja bakterija.
Heljda jastuk ublažava i potpuno otklanja:
• oboljenja vratnog dela kičme ukočenost i bolove u vratu i ramenima
• simptome astme i alergija na kućnu prašinu i grinje
• migrenu i nesanicu
• hrkanje i znojenje tokom spavanja
• tih je i prijatan za spavanje
• 100% prirodan
• Punjenje: 100% ljuspice heljde
Osim što je idealna zamena za osobe koje su alergične na perjane jastuke, poseban kvalitet Heljda jastuka je to što nakon duže upotrebe umanjuje, a postepeno i potpuno neutrališe bolove u vratu i gornjem delu leđa. Prirodno punjenje formira savršene konture tela, dajući potpunu podršku vratu i glavi u toku sna.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
2 289 Din
CV0159

SPAVAJTE MIRNO DA BI STE USTALI ODMORNI I PUNI ENERGIJE  


Do sledećeg bloga pozdravljam vas
Vaša Biljana


Za sva

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648


 

Нема коментара:

Постави коментар