петак, 16. јануар 2015.

KAD SE U VAMA RODI NADA -U VAŠEM ŽIVOTU POJAVI SE MLM



Osvanuo je još jedan dan. Rano jutro je difinitivno najbolji deo dana . Teret jučerašnjeg dana je otišo u prošlost i vi ste sada pred nečim novim . Puni elana, puni planova, misli su nove , sveže  ko iskrice mame i  vi sa osmehom ulazite u novi dan. Neka čarolija dana bude ispunjena najboljim delom Vas. Želim Vam dobar dan! 


Da ništa nije slučajno na ovom svetu,  to se zna  ali, ipak nam je nekako neverica , želimo da prepišemo nekoj  gospođi Slučajnost koja umeša prste ama baš u svaki događaj u našem životu a ja eto pokušavam da Vas demantujem. I kažem Vam: "Verujte... nema slučajnosti" i nije ni slučajno da čitate upravo ove redove.


  Možda ste jutros i ustali puni elana  ali negde podsvesno imate neku bol jer mnogo želja, malo mogućnosti... ali rešili ste da to promenite da se borite  i izborite sa tim  i da nađete način  , verujete da ima mogućnost za promene,  da ipak je sve to do vas i zato se osmehujete jer se nadate i u pravu ste. Možete da ostvarite svoje želje, sve ono što možete zamisliti i poverovati u  to  možete i ostvariti. 

Da li ste se susreli nekad sa mrežnim  marketingom? Znate li šta je to? Da li ste svesni da celog života to radite ali  vas niko nije plaćao  a to može biti vrlo unosan posao, ako odabere  neku kompaniju koja posluje po sistemu mrežnog marketinga. E... sad se pitaite kako ste to radili celog života a niko vas nije plaćao? Pa eto, reklamirate, frizera, obućara,  kozmetičara i neki butik kad ste zadovoljni  i pravite promet svojom preporukom a niko od njih vas ne plaća za reklamu. A reklame su jako skupe a vi to radite džabe.  Zamislite se malo ... aha ima istine i uz to još tražite posao , treba vam novac?   

Budite sami svoj  šef.  Znate li kako? Znam reći ćete -treba da osmislim šta želim,  da spremim brdo papira da registrujem da bi bilo legalno i da imam novca. Ako nemam novca, treba da nešto prodam, neko nasledstvo ali,  ja i to nemam ili da dobijem na loto - u, uf i to je teško,   što znači ... moram da  nađem posao. Ne morate...

NE MORATE DA DANIMA TRAŽITE POSAO , GODINAMA, CALIVITA 


NUDI ZARADU


KOD KUĆE IMATE DOVOLJNO POSLA ZA KOJI NISTE PLAĆENI ZAŠTO DA TRAŽITE JOŠ JEDAN I DA RADITE ZA DRUGOG I DA RAZMIŠLJATE KAD ĆE PLATA I DA LI ĆE?  




CALIVITA NUDI REŠENJE  
CaliVita radi po sistemu mrežnog marketinga i očekuje vas a vi odlučite jer u CaliViti :

  1.  NEMATE ŠEFA
  2. BIRATE SA KIM ĆETE RADITI ( BIRATE SVOJE SARADNIKE )
  3. RADITE KOD KUĆE
  4. UVEK IMATE POMOĆ MENTORA
  5. IMAĆETE FINU DOPUNSKU DELATNOST  I ZARADU
  6. SVE DO STICANJA MATERIJALNE NEZAVISNOSTI
  7. OVO ĆE BITI VAŠ SOPSTVENI BIZNIS
  8. POMAŽUĆI SVOJIM PRIJATELJIMA  VAS ĆE USPEH RASTI
  9. UPOZNAĆETE MNOGE
1O. VAŠ LIČNI RAZVOJ POSTAĆE OČIGLEDAN
11. NEĆE VAM BITI POTREBAN POČETNČKI KAPITAL
12. IMAĆETE VIŠE SLOBODNOG VREMENA
13. DOBĆETE PASIVNU ZARADU  I ONOLIKO PENZIJA KOLIKO ŽELITE BEZ OGRANIČENJA
14. BRIGA O POTOMCIMA  PRESTAJE JER SE PASIVNA ZARADA NASLEDJUJE
15. CALIVITA NAGRADJUJE VREDNE SARADNIKA PREDIVNIM PUTOVANJIMA
16. VI ĆETE SEBE I SVOJU PORODICU SNABDEVATI JEFTINIJE NAJKVALITETNIJIM SUPLEMENTIMA ZA 25 % I VIŠE
17. VI BIRATE VREME U KOJE ĆE TE RADITI




  DOK STE ČITALI DA LI STE PRONAŠLI BAR JEDAN RAZLOG ZAŠTO BI STE OVO RADILI , JA JESAM... VIŠE OD JEDNOG, SVE MI JE BILO JAKO PRIMAMLJIVO. PRIDRUŽITE NAM SE.

Budite deo tima uspešnih  jer CaliVita  beleži samo pobede, godišnji nivo porasta uvek pređe sva očekivanja, jer kvalitetom ulazi u svaki dom. Pomozite i vašim prijateljima , dajte informaciju i vaš će uspeh rasti...   


 
 


 




 
 AKO VAM JE DAN POČEO KAO DA JE ZVONČICA PO VAMA PROSIPALA ČAROBNI PRAH I VI STE SHVATILI DA SREĆA OD VAS ZAVISI,  DA JE ZDRAVLJE U VAŠIM RUKAMA I DA STE VI ODGOVORNI ZA SVOJ ŽIVOT  I ČVRSTO STE REŠILI DA SVE ODLUKE SPROVEDETE U DELO , BIĆETE NA KRAJU DANA ZADOVOLJNI I SA OSMEHOM ĆETE OTIĆU NA SPAVANJE DA BI  STE ŠTO PRE DOČEKALI NOVI DAN I KRENULI U OSVAJANJE .


 



lAKU I MIRNU NOĆ VAM ŽELIM PA DA SE USKORO I UPOZNAMO I VIDIMO.






 DO SLEDEĆEG BLOGA POZDRAVLJAM VAS 



VAŠA BILJANA

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648












1 коментар:

  1. Svaka cast draga Biljana, zaista su Vam jako zanimljivi i korisni prilozi o zadravlju i slobodi kao sto se i zove Vas blog... SVE NAJLEPSE vam zelim u buducem radu...
    Zoran

    ОдговориИзбриши