недеља, 18. јануар 2015.

REZVERATROL



Ne mali broj pesnika  je opevalo i vino i vinograde. O tom slatkom plodu vinove loze koji izdašno obiluje plodovima različitih boja, mirisa i ukusa  u zavisnosti od vrste, pevalo se i pričalo  po kafanama, među umetnicima je zauzelo zavidan položaj, jednostavno je u svim sferama našeg života. Koristi se vino na slavama,  proslavama ,  rođendanima, krštenju i u svakodnevnom životu. O  važnosti tog napitka su vršena mnoga istraživanja jer pored uživanja  ako se koristi u umerenim dozama  postoji i zdravstvena opravdanost.






I nije sad da ću vama ja reklamirati vino pa da vi počnete od ranog jutra  ali je činjenica da u zemljama gde se koristi vino ima zanemarljiv broj srčanih oboljenja .Vino štiti krvne sudove i srce odnosno suspstanca rezervatrol kojom obiluju grozdovi vinove loze.Ne morate vi da pijete vino ako ne volite alkohol jer  alkohol i ne utiče pozitivno na  kardiovaskularni sistem možete da  koristite rezervatrol bez alkohola.





CaliVita se pobrinula i pripremila nam je proizvod koji ima  sve blagotvorne supstance za naš kardiovaskularni sistem.


Resveratrol PLUS (60 kapsula)
Rezveratrol sa Q10


Ukoliko na jednom računu postignete između 1000-1299 Bonusnih Poena (BP), možete izabrati jedan od ponuđenih poklon proizvoda: (CA0032) CF Mega Vitamin C 1000mg 90tbs ili (CV0166) Resveratrol PLUS.



Naš proizvod vrhunskog kvaliteta je kombinacija dragocenog rezveratrola dobijenog iz crvenog vina i semenki grožđa koji imaju blagotvoran uticaj na krvne sudove. Sadrži i koenzim Q10 koji energizuje ćelije, za potrebe obezbeđivanja što kompletnije zaštite kardiovaskularnog sistema. S druge strane, sastojci ovog proizvoda su takođe od koristi u zaštiti od štetnih efekata slobodnih radikala, kao i u usporavanju procesa starenja.

  • Osobama koje pate od kardiovaskularnih tegoba i problema sa krvnim pritiskom, kao i osobama čija porodična istorija pokazuje mogućnost nasleđivanja takvih oboljenja,
  • Preporučujemo svakom ko želi da održava zdravo funkcionisanje svog tela,
  • Osobama koje su izložene intenzivnom fizičkom i mentalnom naporu,
  • Osobama čiji je životni stil pun stresa
  • Pušačima
  • Osobama koje bi volele da uživaju u blagotvornim efektima rezveratrola bez upotrebe alkohola
  • Svima koji žele da žive ne samo dug, već i zdraviji život sa više energije

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Trebalo bi da popijete 10 boca crnog vina i konzumirate 4 kg lososa da dobijete toliko resveratrola i CoQ10 koliko sadrži jedna tableta Resveratrola Plus!
Da li ste znali da su Francuzi, poznati po umerenom konzumiranju vina, zdraviji i dugovečniji od ostalih naroda koji konzumiraju veće količine zasićenih masnih kiselina? Utvrđeno je da blagotvorni efekti ne potiču od alkohola već od rezveratrola nađenog u crvenom vinu.*
3 699 Din
CV0166
100
mg
Ekstrakt resveratrola (50% trans-resveratrol)
50
mg
Ekstrakt semenki grožđa
20
mg
Koenzim Q10
Pažnja! Ukoliko patite od hroničnih bolesti i uzimate lekove, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda!

 DO SLEDEĆEG BLOGA POZDRAVLJAM VAS 



VAŠA BILJANA

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648





Нема коментара:

Постави коментар