петак, 2. јануар 2015.

MLM ZA FINANSIJSKO ZDRAVLJE

Osvanuo miran i tih dan. Ako je verovati starom predanju  i njihovom načinu za predviđanje godine avgust će biti miran i tih mesec bez većih oscilacija i  pravo uživanje za odmor. Dvanaest dana,  od stare i nove godine po 6 dana predstavlja dvanaest meseci u novoj godini. Dvadeset šesti (26) decembar predstavlja januar, dvadeset sedmi (27) decembar predstavlja februar i tako redom do Božića jedan dan - jedan mesec. Tih 12 dana su toliko prepuni događaja  i menja se i vreme i raspoloženje iz minuta u minut.Tada smo posebno osetljivi ko da je celo naše telo otvoreno za primanje vibracija iz atmosfere i ako do sad niste znali šta vam se dešava u tom periodu ne brinite ništa neuobičajeno, mnogi osećaju te vibracije ili znake.


Možda je ovo period kada se prevrćete po krevetu  jer ste  u velikim planovima , očekujete da Nova godina bude  napokon Vaša godina  ali vam je teško  da se odlučite, koji način da odaberete za pokretanje posla koji će vas najbezbednije dovesti do cilja .  Kako da ostvarite sve ono što želite a to i nije malo. Želje koje ste godinama potiskivali  krajnje je vreme da se ispune i baš ste odabrali ovu finu 2o15.
Kako možemo ispuniti svoje želje? Postoje želje za koje ne treba novac  i te se želje mogu najlakše ostvariti, naizgled. Postoje želje za koje nam je potreban novac i uglavnom su takve one važnije, vrednije. Mnogi će pomisliti, ma ja nisam materijalista da smo živi i zdravi to je najbitnije pa će sve  drugo biti. Međutim, godinama smo se oslanjali na to "da smo živi i zdravi" i nervirali se, živeli u grču, pod stalnim pritiskom  borbe za egzistenciju, narušili smo zdravlje i sad shvatili da bez finansijskog zdravlja nema ni psiho-fizičkog zdravlja.  Gde sad da se obratimo za zdravlje? Mora se raditi i zaraditi. Šta da se radi kad nema posla ni za mlade, sa fakultetskom dipomom? Vaša razmišljanja idu u nedogled i osvanete a da trenuli niste.     

Opet u sebe gledam
i kritike pljušte nemo
jer noć noćas molih
da duže bdije
da ne dočekam zoru budna
pa da me stid bude
što noć zamenih za dan svetli 
i mesto da zoru dočekam naspavana
ja sanjiva sva i razbarušena,
tek onda grlim jastuk
i snu se predajem.
Reč po reč menjah noćas,
snovi neki davno uspavani
probudiše u meni uspomene stare
i sećanja oživeše. 
Nije to nesanica od čežnje neke
što blude, što mame
već od htenja
ah, ta iskušenja 
što u ove posne dane stražare
i izazovno se smeše
prepliću se  ko stare škare
i zveckaju  da privuku
da te u svoje okove stave.

Autor Biljana Đorđević

Postoji rešenje. I ono vam može biti na dohvat ruke. Neće vas pitati koje ste godište, jeste li rađali i da li planirate, koja je vaša struka i koliko možete odvojiti vremena za prekovremeni rad koji se ne plaća kao prekovremeni rad, imate li iskustva. Dovoljno je da ste pismeni, da želite da naučite, da imate želje i da želite da ih ostvarite.
MLM najveće otkriće u 20 veku, mnogi osećaju blagodeti u 21 veku. Treba da se odabere neka kompanija koja je svoje postojanje zasnovala  na MLM, da je legalna, da je duže na tržištu od 5 godina jer ako ima kvalitet za 5 godina se to već sazna, da ima određene sertifikate i pečate i da vidite sebe u takvom načinu poslovanja, da osetite važnost. Iz mog ličnog iskustva  najlepše se osećate ako možete svoje zdravlje da sačuvate , unapredite i poboljšate i da uz to i zarađujete. A upravo to ima u CaliViti. 
Da bi ste otpočeli saradnju trebate da dobro proučite proizvode, šta je to što bi vama bilo najpotrebnije  za početak, šta bi ste hteli da isprobate, da osetite blagodeti  i kvalitet suplementacije, dati svoje osnovne podatke, da bi vas kompanija registrovala kao potrošača i vi odmah imate popust kod kupovine od 25%. Dobićete svoju saradničku karticu i broj jedinstveni  koji ćete moći da koristitie u bilo kojoj zemlji gde CaliVita ima svoje predstavništvo. Tada , tog momenta može početi vaša humana mislija i da na taj način pokrenete svoje preduzetništvo. Kažem humana  jer dati informaciju kome je potrebna da  bi rešio svoju zdravstvenu situaciju je veliki podvig. To kompanija zna da ceni i ona će na osnovu prometa koji se bude ostvarivao  na osnovu vaše preporuke vas nagraditi  po odredjenoj bonusnoj skali. A na toj skali nema ograničenja, tako da možete zaraditi onoliko koliko vas nije sramota. Da imate za sve  želje, da svoje zdravlje dovedete u ravnotežu, da se družite , da imate bezbroj prijatelja i da putujete gde želite, kad to želite  i da vaša primanja i pasivna zarada raste.
 



Dobrodošli u divni svet Mrežnog marketinga  uz pomoć koga snovi postaju stvarnost.




Budite zdravi, veseli, razdragani i sanjajte.



Do sledećeg bloga pozdravljam vas
Vaša Biljana


Za sva

 Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648







Нема коментара:

Постави коментар