четвртак, 1. јануар 2015.

DOBRO JUTRO NAJBOLJOJ !!!

Dobro jutro!!!  Jeste li se naspavali?  Jeste li ste probudili ?  Kako ste zakoračili u ovu najbolju do sada ?Ako se noćas veselilo, malo popilo pa vam glava teška, mamurni ste, ne morate ceo dan biti mrzovoljni i da trpite bol. Tu je Stress Menagement  komplet vitamina B  koji sadrži i vitamin C i magnezijum.



























Stress Management B Complex (100 tableta)
B-kompleks protiv stresa
Ovaj preparat je prvenstveno namenjen osobama koje su svakodnevno izložene uticaju stresa. Usled štetnog uticaja stresa, povećavaju se potrebe organizma za energijom i vitaminima. Kompleks vitamina B pozitivno utiče na nervni sistem, a predstavlja i važan element energetskih procesa u našem organizmu.


Osnovu aktivnih sastojaka ovog preparata predstavlja kompleks vitamina B. Nekoliko vitamina B grupe imaju ulogu katalizatora u fiziološkim procesima koji se odvijaju u organizmu, a posebno učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata (vitamini B1, B2, B3 i B5), masti (B1, B2, B3, B5 ), belančevina (B2, B5, B6) i u metabolizmu nukleinske kiseline B1. Ovi vitamini imaju nezamenljivu ulogu u važnim procesima u ljudskom organizmu. Iz tih razloga preparati koji sadrže kompleks vitamina B, pored toga što potpomažu pravilno funkcionisanje nervnog sistema, utiču pozitivno i na energetsku ravnotežu u našem organizmu. Zato se ovaj preparat preporučuje svim osobama koje su izložene stresnim situacijama i povećanim mentalnim i fizičkim naporima. Holin (B8) i Inozitol (B9) su veoma važni elementi prenosa nervnih impulsa. Još jedan sastojak ovog preparata je i vitamin C, koji je veoma značajan antioksidans. On ima odbrambenu ulogu u našem organizmu, a pritom pozitivno utiče i na nervni sistem. Svi sastojci ovog preparata utiču pozitivno na očuvanje kvaliteta kože i sluzokože, učestvuju u procesu formiranja krvnih zrnaca i ćelijske deobe i imaju važnu ulogu u proizvodnji supstanci neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma u celosti.
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Rhodiolin, Organic Noni Juice, Polinesian Noni Juice, Panax Ginseng, MagneZi B6, Stress Management B Complex, Mega B Complex;


7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

1 509 Din
FL0050



1.3
mg
Vitamin B1
1.8
mg
Vitamin B2
15
mg
Niacinamid
5
mg
Pantotenska kiselina
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)
100
mcg
Folna kiselina
100
mg
Holin
100
mg
Inozitol
2
mcg
Vitamin B12
60
mg
Vitamin C
13.5
mg
Magnezijum






Budite veseli,  sveži,  raspoloženi, preuzmite odgovornost za sebe jer najbolje ćete brinuti o sebi sami, jer znate kako se osećate, znate kad vam je šta potrebno, koje su vam želje, napravite spisak  i odlučno krenite jer uz CaliVitu  to i možete. Ovo može biti vaša najbolja godina  do sad.  PA... SREĆNO VAM BILO!!! 







DO SLEDEĆEG BLOGA POZDRAVLJAM VAS 



VAŠA BILJANA

Obaveštenja i porudžbine: biljanadjordjevic1965@hotmail.com 
Telefon   061 622 75 97
Moj kodni broj:  3814322648







Нема коментара:

Постави коментар